sunnuntai 28. lokakuuta 2012

PSH-viikko 9


Ma

Lepo - kuriositeettina su-ma 24h paasto pitkästä aikaa. Liharekoille huomautus: ajoittainen alle 48h paasto ei syö lihaa, vaan aivan muuta. Glykogeenit eka, sitten laardia. Kisapaino tuli huomattavasti lähemmäksi ja mahtava olo kaupan päälle. Kyllä kittuutus on mukavaa. :)

Ti

Foam rollaus 15min ennen treenejä

BJJ 90min
Kohtuu tasokkaat reenit klubilla. Vetäjänä ei vähempää kuin tuore nogi euroopan mestari DYNAMO-TUOMAS! Älyttömästi onnea! Juoksu + kehonhallintalämmöt. Tekniikkana hierottiin puolustusta butterflyguardin sweeppiin. Kaveri ootta double-underhookit ja mennään mukana muuten, mutta pyöräytetään jalaka vapaaksi, kun kaveri pukkaa toisen jalan suoraksi. Tästä sitten hierotaan kneeslidepass. Tuomakselta hyvät detailit tähän peruspassiin. Sikailuna otsaa leuan alle ja painetta. Jalka liu'utetaan polvi maassa kohti toista jalkaa eli suoraan sivulle, ei niinkään ylöspäin.

Loppuun 45min positiosparria butterflyguardista. Ilma oli lopussa niin paksua, että meinas taju lähteä. Joka kerta kun nousi ylös matosta, niin tuntui että ei saanut happea. Onneksi muutkin huonokuntoiset valitti samaa! :D Sparrit meni hyvin, en antanut yhtään positiota ilmaiseksi ja taistelin loppuun asti. Hyviä  rennonteknisiä suorituksia ja taisteluvoittoja. Hieman jännitti, kun pitkästä aikaa pääsi kovaa sparria ottamaan, mutta nähtävästi kehitystä on tapahtunut ja kaasua riittää kohtuullisesti. Paino alkaa olla 0,5kg päässä kisapainosta.

Ke

Aktiivinen lepo

To

BJJ 90min
Tähtisikermää salilla, niin että lohenpoikaa häikäisi. Hafi, Kreikanpoika, Pätses ja theTomi muiden karjujen lisäksi. Purppuraa ja ruskiaa vyötä oli puolella porukasta, huh! Väkiäkin oli se nelisenkymmentä. Ahtaudesta johtuen jonotekniikkalämmöt ja drillit. X-guardientranceja Tomin ja Hliaksen tyyliin. X-guardista myös 50/50 guardiin ja nilkkalukon hakeminen. Loppuun 4 erää sparria. Kivvaa oli, vaikka yhdistetty tekniikka ja lämpöosio oli jäykälle ja kylymälle ropistolle liian teknistä ja hidastempoista. Sparreihin kylymänä, joten ei kulukenu. Liikettä pitää saada lisää.

Pe

Lepo

La

BJJ 90min
Synttäripainit eli klubi 2v, onnea! Porukkaa naftisti, ehkä noin 20. Kreikan härkä veti teknisen kattauksen ja lähettiin heti alusta asti hieromaan tekniikkaa. Tekniikkana pystystä gripin purku -> molemmat sleevet kiinni -> istutaan alas -> kaveri kiertää -> jalka lantiolle ja lassohookki suoraksi -> vedetään lähelle -> omoplata. Samasta kombinaatiosta otetiin myös puolustus päällä olevalle. Käytännössä leg dragilla ohi ja käteen kiinni. Sitten vielä alla olevalle pyörähdys selän taakse, josta takaisin 50/50 guardin kautta torstain jalkalukkoon. Hiukkasen teknistä, etten sanoisi! Jupulionin kanssa otettiin toistoja oikein urakalla ja kulmat alkoi loppua kohti hioutua.

Sparrissa perinteistä Juputsua ja toinen erä kreikan härän kanssa. Hyvin meni, mutta jalkalukkoekspertti onnistui kaivamaan suoran nilikan kertaalleen. Ite olin jo kerran pelipaikoilla northsouthissa ja kimurahommissa, mutta ei tullut valmista. Viba erä Maikkelin kanssa ja polvi sanoi poks... ja toisen kerran poks... Siihen loppui minun osalta sparrit. Polvi on siis ollut sisäpuolelta kipeä jo viikkoja, mutta nyt varasin sille painoa polvillaan ja se alkoi poksumaan ja vihlovan kivun lähetti eteenpäin. Liekkö joku jänne turvonnu ja muljahtelee, who knows. Katellaan ensi viikolla muutama treeni ja sitten punnitaan, mikä on polven kunto kisoja ajatellen. Aamupaino oli 84,5kg, joten kevyesti mennään 88,3kg sarjaan tällä.

Su

Lepo

Yhteenveto: Eipä mulla muuta, kuin että eletään sunnuntai-iltaa ja polvi on tällä hetkellä jokseenkin fu**ed up. Turvoksissa, ei kestä varata painoa/koukistaa, pienestäkin sivuliikkeestä vihloo ja välillä naksuu. Eilen kyykyssä käydessä kuului karmea pamahdus ja piti heti nousta oikaisemaan jalka, jolloin sama ääni ja julumettu kipu. Eilisen kävelin vielä suht normaalisti, mutta tänään mentiin yhdellä raajalla ja raahattiin toista suorana perässä. Huomenna lähdetään julkisen jonoon ja katotaan miten matka jatkuu. Pää pystyssä ja taisteluasenteella!

2 kommenttia:

  1. Fuuk polovi....
    Jätkä - Julkisen jonoon wadisdiis, ei näitä hommia väännetä iliman KUNNON vakuutuksia!?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta, mutta en oo vielä löytäny opiskelijan budjetille sopivaa vakuutusta. Toisaalta ei oo selekärankaa ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta ja todeta, että kävipä marjastaessa hassusti, ku käsi väänty yli... Näillä mennään ja toivotaan, että ei remonttia tuu ja saa ite jumpata paikat kuntoon.

      Poista