sunnuntai 21. lokakuuta 2012

PSH-viikko 8 (kevyt)

Ma

Lepo

Ti

Lepo

Ke

BJJ 90min
Dynamo-Thomas&Outi vetivät jumpan. Kisalämmöt, jonka jälkeen knee on bellystä kuristelemaan. Ilmeisesti tiistain kertaus. Loppuun sparria. Kevyen viikon treeni oli ajatuksena, mutta sparri on pirun vaikiaa ottaa kevyesti, jos toinen survoo 110% ja ite koittaa 80% pärjätä. Lopputulos = väsy. Opitaan tästä, ensi kerralla kevyellä viikolla EN sparraa, jos joku ei erityisesti halua ottaa teknistä sparria.

To

Lepo

Pe

BJJ 60min
Pallojumppaa, varjojitsua, Jarskin kanssa nogi-rollia ja omoplaattatekniikan hieromista. Kevyttä jumppaa, ropisto tuntu tehokkaalta, vaikka viikko on ollut erittäin kiireinen. Painokin on tullut jo hieman alaspäin, mutta vielä pitää kiristellä.

La

Aktiivinen lepo

Su

Voima 40min -kevyt
Kyykky 3x5x50kg
Penkki 3x5x50kg
Leuat 3x6
Huoltavat x2

Yhteenveto:
Pyyteettömän puolella kiireisin viikko sitten viime kevään. Tästä huolimatta hyvä fiilis ja treenihimoja on! Huolto on niin nollissa, että hävettää. Päivän kun juoksee 12h, niin ei sitten jaksa muuta kuin vetää fetasalaatit naamaan ja nukkumaan. Ropisto tuntuu kuitenkin hyvältä ja ens viikolla katotaan, missä mennään painiosastolla. Tekniikkaa ja sparriahan on tullut otettua aivan liian vähän ajatellen seuraavia kisoja, mutta voimatasojen nostaminen menee prioriteettilistalla niiden ohi. Paininpuutetta paikataan sitten viimeisellä viikolla, kun Rafi tulee vetämään seminaarin. Saas nähä, miltä tuntuu herkistellä 7 treenin viikolla ja viimesenä päivänä kisamatolla urku auki. :D

7 kommenttia:

  1. Ainakin paino tippuu, jos pelkkää salaattia ehtii syömään!

    Mäekäläinen vois ainakin ottaa vähän rennommin, varsinkin tuon viimeisen viikon ennen kisoja. Tosi vähän on tullut kisatreeniä, mutta kovia sparreja kiitettävästi.

    VastaaPoista
  2. Joo malttakaahan tosiaan vähän himmata ennen kisoja..:)

    VastaaPoista
  3. Joo ei muuta ku star wars hengessä vedät. Use the force

    VastaaPoista
  4. Ei nää kisat aiheuta minun treenisuunnitelmaan juuri muutoksia. Tavoitteena on tietenkin voittaa kaikki, mutta pitkän ajan kehityksen kustannuksella se ei saa tapahtua. :)

    VastaaPoista
  5. Joo ne on noi keveet sparrit ylivoimasesti vaikein toteuttaa ko se on aika pitkäle kaverista kans kii kuin kovaa mennään. Ite oon tehny semmosta teema sparreissa aina välillä, et järjestää ittensä huonoon positioon ja sit alkaa rakenteleen itteensä pois tekniikalla samalla yrittäen minimoida kaiken agreriuhtomisen. Oon huomannu et sillonnpystyy suht hyvin toteuttaa kevyttä strategiaa eikä ole niin riippuvainen kaverin efortista. Oon huomannu et tää on myös vieny omaa peliä eteenpäin, koska ne paskat positiothan ne on missä se peli ratkassaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä vinksejä! Oon joskus miettinyt tuotakin mahdollisuutta, mutta liian harvoin toteuttanut. Kait sitä on sen verran mukavuudenhaluinen, ettei halua lapeli kurkulla olla koko 30min. :D

      Poista
  6. Ei sitä itekkään aina kehtaa tilannetta niin huonoks päästää. Halffi, mountti, selkä yms. mihin ny kaveri sattuu iskevän. Annappa alffamalelle laippa ni se kuristaa siihenpaikkaan :).

    VastaaPoista