sunnuntai 14. lokakuuta 2012

PSH-viikko 7

Ma

Lepo

Ti

1. Voima 45min
Dynaamiset 10min
Penkki 5x70kg, 3x80kg, 5x85kg
Leuat 5x, 3x5kg, 7x15kg
Pendlay row x3
Kapeat punnerrukset x3

2. BJJ 90min
Maailmanmestarin reenit. 30min lämpörollia 30min halffin ohitusta sprawlilla sekä paineella ja 30min sparria. Vaikka tämä kaava tuntuu jo "jokseenkin nähdyltä", niin silti tykkään jostain syystä myös tällaisista treeneistä erittäin paljon. Lämöpörollissa saa hyvien tyyppien kanssa mainioita positionvaihteluita ja ihmekikkailua, josta joskus oivaltaakin jotain. Tekniikkaosio on riittävän lyhyt ja lopussa saa mennä oman mielen mukaan. Sparrissa koetin ottaa teknisesti, MUTTA TESTOHÄRÄT HYÖKYI PÄÄLLE NIIN ETTÄ MEINAS PANIIKKI ISKIÄ! Taso on kova ja tänään Lohenpoikaa vietiin ku litran mittaa. Ei riittänyt oma liike tänään, mutta olihan taas naattia naattia! :)

Ke

BJJ 90min

Pyörittelylämmöt. Outi veti mountista s-mountin kautta jujia. Tuttu jostain kesän reeneistä, mutta AINA on hyvä kerrata. Sitten sparrattiin 45min. Pelasin rauhallista painepeliä. Jokseenkin mukavasti toimi ja hanskat ei hapottanu. Lopetuksiakin napsui tänään, molempiin päihin. Loppuun juputsulta huippuvinkkejä painepeliin!

To

Lepo

Pe

SW 90min

PSH:n TAKUUjumpat. Ja nyt en valehtele yhtään. Ketteryys+shoottilämmöt, Näätä myös mukana hieromassa detaileja shootista kuntoon. Sitten hieromaan turtlesta pakenemisia sparrin kautta, jonka jälkeen minuutin krekopystyjä. Loppuun 20min kovvaa sparria ja vielä kirsikkana 5min kevyttä sparria. Treenin rytmitys toimi loistavasti. Ja nyt oli näkyvissä jo valoa tunnellin päässä, nimittäin KEHITYSTÄ lohijiin pelissä! Käytin ekaa kertaa ikinä tehokkaasti setuppeja ennen alasvientejä ja voi pojat kun peli muuttui kivemmaksi. Muutenkin käytin rytminvaihtoja ja hämäyksiä ja sitten kun lähdin kiinni, niin menin tosissaan, joskin lopullinen alasvienti oli yleensä liian kesyllä paineella ja laiskasti.

Ehdin jo jonkun kuukauden/vuoden miettiä, että olenko luullut itsestäni liikoja, kun muistelin joskus aikanaan olleeni suht ketterä isohkoksi jampaksi, mutta ei, nyt alkoi tätäkin näkyä pelissä! Lisäksi tahditin tekemistä niin, että missään vaiheessa ei ollut hapoilla. Suomalaisen ei tulisi liikaa hehkuttaa, mutta kyllä tällaisista onnistumisista saa ja täytyy iloita! Tästä jatketaan pyyteetöntä duunia ja kehitetään omaa ja kavereiden peliä eteenpäin. Lukkihommat on sitten mahtavia hommia!

La

Voima 40min

Dynaamiset 10min
Kyykky 5x67,5kg, 3x77,5kg, 8x85kg
Mave 5x110kg, 3x125kg, 7x140kg

Kuluki taas mukavasti. Tää 2on 1off on toiminu tällä viikolla hyvin. Tekniikka pelasi ja voimatasot näissä benchmark liikkeissä EDELLEEN pienessä nosteessa. Ja pieni nostehan on sitä parasta ja kestävintä nostetta!

Su

Aktiivinen lepo

Yhteenveto: Kaikin puolin mainio viikko. 2on 1off tyyppinen treeni tuntuu sopivan tällä hetkellä ja tällä muun elämän ressitasolla ropistolle. Huoltoa edelleen liian vähän, mutta ropisto tuntuu siitä huolimatta toimivan hyvin. Ei oteta kuitenkaan tavaksi. Jiujitsu maistuu ja erityisesti kalsaripainipuolella kehitystä havaittavissa. Voimatasot lähestyy hitaasti parhaita tasoja. Uusi voimasykli on jo mietitty ja himottaisi aloittaa vaikka heti, mutta suunnitelmassa pysytään. Nyt on 3vkoa kisoihin ja kevyt viikko edessä, jonka jälkeen kaksi viikkoa puhtaasti tekniikka&sparripuolella. Painoa pitää puottaa noin kilon verran, joten pientä vajetta otetaan ensi viikon aikana, jotta sitten sparriviikoilla saa vetää hiilaria koneeseen ja treenata kovaa.

2 kommenttia:

  1. Nämä kerta-viikkoon-postaukset on kyllä Subutextia bloginarkkarille! :D
    Toisaalta ehkä helepompi katselmoida reenejä viikkotasolla.

    Lukkihommat ON mahtavia hommia. Äijältä ruholla ja liikkeellä tehään vielä tuhoja.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) Tosiaan viikkotason rytmitystä on tälleen helpompi seurata, niin siksi päivitysväli on toistaiseksi pidempi.

      Poista