sunnuntai 7. lokakuuta 2012

PSH-viikko 6


Ma

Lepo

Ti

Voima 35min

Penkki 3x65kg, 3x75kg, 7x82,5kg
Leuat 3, 3, 8x10kg
Kapeat punnerrukset + Pendlay row x3 (superina)

Meni myöhälle ja 12h työpäivä maakunnassa alla, joten typistetty pikatreeni, joka on sekin parempi kuin ei mitään.

Ke

BJJ 90min

Klubin virallinen dynamo, Tuomas2 veti mahtijumpat! Alkuu Drysdalelämmöt, eli pyörittelit ja heiluttelut. Tekniikkaosiossa armbari siten, että avoimessa guardissa pukataan kaveri niskoilleen ja astutaan suoraan jujiin. Toisena tekniikkana samasta positiosta työnnetään kaveri yli kilppariin ja upotetaan kellokuristus. Mahtava detaili oli se, että kuristava käsi viedään ensin kaverin rintakehää vasten, jonka jälkeen vasta käännetään se lapelille, jolloin kaverilla on todella vaikea blokata sitä. Sparrina kutosia usiampi kipale. Jäykähköä tekemistä, mutta mukavata kuitenkin! Kruisailin sparrit läpi vaihdellen tempoa. Painikunto on jopa yllättävän hyvä, vaikka lajitreenit on jääneet aika vähiin.

To

Lepo

Pe

BJJ 60min + junpat 20min

6.30 pyörän selkään ja eikun menoksi. Klubilla menossa mukana VT-Ana, Joonas ja Ope. Rollia tempoa nostaen 60min. Mukavasti on oma peli mennyt eteenpäin. Tekemistä on vielä gripeissä ja lantion käytössä. Hyvää on aktiivisuus, aloitteet, tasapainoinen ja rauhallinen positiopaini. Loppuun VT-Ana kertasi vielä eilisen pystysessiot. Veitsi kääntyi haavassa 720 astetta. Ensi viikolla pakko päästä pystyklinikalle! Loppuun grippileuat x3, käsinkävelyt, kärrynpyörät ja jumppapallokikkailut. Nice!

La

Aktiivinen lepo

Su

Voima 35min

Kyykky 5x50kg, 5x50kg, 5x62,5kg, 3x72,5kg, 10x80kg
Mave 3x105kg, 3x120kg, 7x135kg
Huoltavat x4

Ja taas pikatreeni sunnuntai-illalle. Lämmöt ei ollut parhaat, mutta riittävät. Kyykky tuntui hyvältä, mavessa lisätoistot olisi vieneet formia liian huonoksi. 

Yhteenveto:
Härkäviikko töissä ja treenille piti todellakin etsiä aikansa. Tiistain toinen treeni eli tekniikkaBJJ jäi väliin, mutta kokonaissuunnitelmassa on muuten pysytty. Voimatasot lievässä nousussa. Huoltoa liian vähän. Oss ja eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti