sunnuntai 30. syyskuuta 2012

PSH-viikko 5


Ma

Lepo

Ti

1. BJJ 60min + huolto 30min

Näätän kans oltiin taas hippasilla. Vakiosettiä. Lämpörollit 30min. Sitten 20min tekniikkavaihtarit Farian leiriltä: Double underhook pass detailit ja selänotto + selästä pakeneminen. Lisäksi katottiin extranaananana Alfauroksen selkäsurffauksesta selänotto. Loppuun 10min röyhimistä reippaammin lähtien pystystä. Hiki oli armoton, vaikka aamu oli kylmä. Loppuun jiujitsulihasten venyttely. Mukavata ettenkö sanoisi!

2. Voima 40min

Dynaamiset 7min
Penkki 5x60, 5x70, 10x77,5
Leuat 5x, 5x, 10x5kg
Dipit x2
Leuat leveällä otteella x2
Keskiropisto x2

Ke

Aktiivinen lepo

To

BJJ 90min

Kotona rullailin ja venyttelin koipia ja selkää 20min ennen lähtöä. Treeniveturina taas uusi champpi eli Tuomas2! Juoksu&temppulämmöt, josta sparraamaan jonosparrina backmounttia. Sitten katottiin pakenijalle detaileja. Tärkeää oli purkaa seatbelt grippi jos vain pystyy ja sillata underin puolelle. Loppuaika taas sparria selästä. Porukkaa oli ja happi meinasi loppua. Matossa meni hyvin, mutta kun nousi ylös, niin silmissä sumeni. Toivottavasti johtui vain ilmasta.

Pakenemiset onnistui rauhallisesti pala palalta. Selästä ei kuristuksia tullut, mutta puolenkymmentä käkilukkoa kuitenkin. Jotenkin transitiot meni tänään mukavasti tuohon käkilukkoon. En survonut ja pakottanut mitään, vaan rauhassa mallailin. Vielä saa vähentää voimaa ja lisätä räjähtävää liikettä, niin peli menee eteenpäin. Myös gripit ja kontrolli pitää saada ilmatiiviimmäksi.

Pe

SW 90min

PSH:n mahtireenit! Alkuun juoksut, kehonhallinnat, koordinaatioherättelyt ja muutamat kaverin heitot. Erityisesti koordinaatiopuoli tuntui tarpeelliselta. Sitten siirryttiin sparraamaan singlelegiä, jonka jälkeen sparrattiin double underhookista alasvientiä/puolustusta, jonka jälkeen sparrattiin normaalisti. Hieman piti eilisen väsähdyksen vuoksi säästellä, mutta loppua kohti pääsi jo ottamaan kovahkosti, kun tuntui kulkevan. Pystystä muutamia hyviä alotteita. Tuomas1 antoi kehuja, että otteet on parantuneet "lukkopainimaisemmiksi", eli ei vain kesyjä rannegrippejä, vaan tiukempaa kontrollia ja käsiä kainaloihin. Mukavaa kun saa palautetta! Muutenkin oli tekijämiehiä paikalla ja hyvä meininki!

Kehityskohde: Yhdestä jalasta kahteen jalkaan vaihtaessa "draivi" puuttuu kokonaan. PSH totesi, että takajalka "potkaisi ilmaa", niinkuin aasinpotkulla. Ei siitä ponnisteta eteenpäin, jos takajalka ei oo tukevasti tontissa. Tämä otetaan tarkkailun alle. Eli draivia ja rohkeutta draivata täytyy harjoitella. Lisäksi  posture hajoaa shoottiin lähtiessä eli selkä menee kaarelle. Jaloista pitäisi tasoa puottaa ja sitten pää pystyssä ja selkä suorana jalkoihin kiinni.

La

Aktiivinen lepo

Su

Voima 45min

Dynaamiset 10min
Kyykky 5x60kg, 5x67,5kg, 12x75kg
Mave 5x95kg, 5x115kg, 11x125kg
Huoltavat x4

Yhteenveto viikosta

Kiirettä ja väsymystä pukkasi. Alkuviikko meni vielä lentsusta palautuessa. Loppuviikosta yöunet heikot. Pyyteetön (=työ) ja opiskelut ovat alkaneet rullaamaan omalla painollaan, joten treeniaikojen suunnittelu tulee korostumaan jatkossa. Voimatasot ovat maltillisessa noususuunnassa ja se on tärkein kehityksen mittari tällä hetkellä. Painimaan tekisi mieli useamminkin, mutta tällä hetkellä mennään palautumisen ja treenien ulkopuolisen elämän ehdoilla.

2 kommenttia:

  1. Elä pistä hanttiin sille nujun kutsulle...painimalla oppii painimaan.;)

    VastaaPoista
  2. Muttakun minä niin haluaisin tehdä vain temppuja! ;)

    VastaaPoista