sunnuntai 16. syyskuuta 2012

PSH-viikko 3


Ma 27.8.

Lepo

Ti 28.8.

1. Voima

Penkki 5x67,5kg, 3x75kg, 6x85kg
Leuat 5x, 3x5kg, 7x15kg
Kapeat punnerrukset + Pendlay row x3 (superina)
Huoltavat x2

Kokonaisvaltaisen mukava päivän aloitus.

2. BJJ 120min

Alfamale + Maailmanmestari treenivetureina. Päivän teemana oli sweepit butterfly+x-guardicombosta ja suljetusta guardista JP:n erikoisella. Sitten jonopainia guardista ja otteet alla olevalla kohillaan lähössä. Sain hyviä onnistumisia etenkin alta, liekkö Näätän kanssa leivottu aktiivinen guardipeli auttanut tätä. Myös ohitukset nasahteli ja posture oli rautainen. Loppuun leivottiin kYnkään kanssa rentoa pystyä 30min. Olihan makiat reenilöiset ja kaasua piisasi!

Ke 29.8.

Lepo + palauttava lenkki
Kävellä käpsyttelin, kun ei tuntunut juoksulta. Huollot päälle.

To 30.8.

BJJ 65min

Taas käytettiin Näätän kanssa peliaikaa tehokkaasti. 20min rollia, jonka jälkeen guardin ketterää ohitusta. Demianin ristiaskelkiertoa, Rafin jalkapuikkausta ja jalkojen naulaamista sekä perustavaraa eli sleeve+lahjevetoa. Loppuun pystystä lähtien rollia 15min. Olo ei ollut aamusta ketterä, mutta mukavaa oli, hiki tuli ja peli meni taas askeleen verran etiäpäin. Loppuun pienet käsilläkävelyt ja olkapää+kiertäjäkalvosinmobbaukset. Olkapäät tuntuu olevan parhaassa kunnossa miesmuistiin! Pidetään tämä hyvä flow päällä.

Pe 31.8.

BJJ 90min - Bernardo Faria

Bernardo-vaari tuli kylään. Alliancen tavaramerkkilämmöt ja siitä kattomaan double underhook passiin detaileja. Ohituksesta selänotto ja sitten normaalia lapelikuristelua. Loppuun 30min sparria. Hyvää settiä oli ja Bernardo vaikutti rennolta sankarilta. Harmi, että leiri jää minun osalta torsoksi, että pysytään pidemmän ajan suunnitelmassa. Kenties ensi viikolla voisi yhden aamujumpan vielä käydä. Ehkäpä täältä kuitenkin yksi tekniikka jää takataskuun...

La 1.9.

Aktiivinen lepo
Ulkona liikkumista 4-5h. Väsytti illasta.

Su 2.9.

Voima 60min

Kyykky 5x62,5kg, 3x72,5kg, 10x80kg
Mave 5x110kg, 3x120kg, 9x135kg
Traps x2
Keskiropisto x4
Huoltavat x2

Wadisdis. Kolmas napakka viikko takana ja reeni kuluki ku unelma. Salilta lähtiessä tuntui siltä, että ois voinut vetää samanlaisen setin uudestaan. Kyykky ja mave meni spotterin mukaan teknisesti mainiosti. Tästä on hyvä siirtyä kevyelle viikolle!

Yhteenveto:
Viikko meni mukavasti, vaikka puolivälissä tuntui, että ei oo puhti parhaimmillaan. Työhommat ehkä vähän painanut, joten se näkyy muussakin tekemisessä. Viikko päätettiin kuitenkin syklin parhaimpaan treeniin, joten olen erittäin tyytyväinen! Ruokapuoli on ollut hieman löysempää ja siitä johtuen painokin on hiipinyt lähelle 90kg. Onneksi tiedän, että se putoaa sen 4-5kg erittäin nätisti, kun tarve tulee. Koetetaan kuitenkin jatkossa panostaa taas ravinnon laatuun, mutta määrät (etenkin hh) pidetään riittävinä, jotta voimatreeneissä säilyy mukava progressio. Ensimmäinen ohjelmoitu kevyt viikko sitten miesmuistiin on nyt edessä, joten innolla odotetaan, miten tuloskunto paranee. Harmitus on, että Farian leiri jää väliin, mutta uskotaan pitkäjänteiseen työhön tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti