maanantai 29. lokakuuta 2012

Tiikerin silmä

Päivä julkisen jonossa. Hyvää palvelua, ei siinä. OYSissa joutu vain oottamaan erikoissairaanhoidon puolella 4,5h ensikontaktia. Ei syöny miestä, vaikka kevyt myski hiipi iholle ja perse puutui. Lääkäri leipo jalkaa ja kyseli peruskyssärit. Röntgenit otettiin varalta ja olivat puhtaat. Tästä johtopäätös, että todennäköisesti kierukka rikki ja tähystys edessä. Ensin kuitenkin magneettikuvat, joihin kutsu käy joskus. Tarkoittaa käytännössä, että tästä hetkestä parhaimmillaan 1kk -> magneettiin -> 1-3kk (hoitotakuu on 3kk) tähystys ja sitten toipuminen päälle. Painit on hetkeksi painittu. Nyt puntaroin vaihtoehtona sitä, että ostaisin magneetin yksityisen puolelta, niin vähän jouduttaisi etenemistä. Vakuutustahan ei ole ja tili näyttää muutenkin kaksinumeroista lukua. Harmittaahan tämä, mutta eteenpäin mennään ja vicious comeback ensi vuoden puolella! Train smart! :)

7 kommenttia:

  1. Osia saa polveen helposti. Nyt voimaa ja rokkenroll vaan:)

    VastaaPoista
  2. No voe vitun vitun vittu...Nuori mies ja training smart, mutta kamppailulaji on kontaktilajia ja näitä valitettavasti sattuu. Oliko joku spesiaalitilanne missä meni vai..?

    Tsemppiä nyt ja vammoja voi aina kiertää, trust me.
    Näätä myöntää nyt LohiJiille parin kuukauden inviten NA:lle pahinta mökötystä parantaan.:)

    VastaaPoista
  3. Näätä: Ei ollu spesiaalitilanne. Kumulatiivinen rasitus ja kipuillu pienesti jo yli kuukauden. Kamelin selkäkin katkeaa jossain vaiheessa.

    Kiitti jäbät, täältä noustaan kovempana kuin koskaan. Tänään sain jo asioita eteenpäin ja mahdollisesti pystyn jouduttamaan prosessia kuukauden verran käymällä magneettikuvat yksityisen puolella. Tietääpähän sitten tarkemmin, missä vika on ja minkälaiseen leikkuujonoon mahdollisesti päätyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja menee vielä jollaki huonommi ku sulla. Kuten https://www.youtube.com/watch?v=hKk438z7M4I
      Asiat siis vois olla paaljon huonommin. Tuskin kukaan haluaa olla solistina turkulaisessa bändissä

      Poista
    2. Todellakin! :D Ei tässä maata olla myyty. Eilen otin tietoisen ja harkitun pohjakosketuksen ja vedin illalla 3vkon dieetin päälle sipsit, dipit ja ben&jerrysit hyvällä omallatunnolla napaan. Nyt on harmitus taltutettu, asiasta avauduttu ja alkaa ratkaisujen aika. Opinnot ja työt nyt hyvälle mallille, kun aivot vielä toimii ja sitten kun treenivalo on vihreä, niin fiksu 6-12 weeks camp to bigger biceps ja takaisin kuntoon.

      Poista
  4. Homma etenee. Kolmannen lääkärin diagnoosi (tällä kertaa ortopedi) tuli tänään. Polvikapselit(?) on minulla rakenteellisesti tiukat, eli ilmeisesti ei ole liikkumavaraa, joka myös altistaa tällaisille vaurioille. Vamman syntymekanismi oli kuulemma tuttu tarina. Kierukka on 90% todennäköisyydellä revennyt. Viimeisen 10% saisi magneettikuvalla varmistettua, mutta todennäköistä olisi, että vaikka kierukka ei olisi rikki, niin tähystettävää löytyisi silti.

    Nyt skipataan todennäköisesti magneettikuvat ja kaivetaan aivan liikaa jenejä pöytään, niin saadaan mahd. pian tähystys tehtyä. Julkisen jono on arviolta sen 3kk, joka ei todellakaan houkuttele. Lisäksi nyt olisi vielä pieni mahdollisuus pelastaa osia polvesta, kun toimii ripeästi. 3kk päästä kaavittaisiin vain paskat pois ja todettaisiin, että "aevan välttävä siitä sinulle tuloo". :)

    VastaaPoista