maanantai 5. marraskuuta 2012

Great Success!

Leikkaus takana ja tällä hetkellä olen maailman toiseksi iloisin mies. Polven kierukka oli revennyt, mutta se onnistuttiin vielä kiinnittämään paikalleen! Ei voi muuta kuin kiitosta jakaa yksityisen puolen hoitoasenteelle, -nopeudella ja palvelun laadulle. Ei edes harmita maksaa tästä lystistä. Oyssissa sanottiin, että 2000 vastaavaa operaatiota tehdään heillä vuodessa ja noin 10 saadaan kiinnitettyä. En ihmettele, nimittäin jos oisin 4kk julkisen jonossa mennyt rikkinäisellä polvella, niin tuskin sieltä osia olisi saatu enää pelastettua.

Nyt on vielä pieni mahdollisuus, että ommeltu osa ei kiinnity kunnolla ja joudutaan kaapimaan repale pois, mutta toivossa on hyvä elää. Kuntoutus on minun tapauksessa hitaampi kuin normaalissa kierukan poistossa: 1-2 viikkoa kepeillä, sitten pari viikkoa kevyttä liikuntaa,  kuukauden päästä saa kokeilla kevyttä kyykkäystä ja muutenkin alkaa jumppaamaan koipia, 3kk päästä voi palata mattohommiin. Unelmat elää ja Lohenpoika nousee! Vicious comeback on tulossa! Ei oikeestaan voi ees sanoa comebackiksi, kun tässä kuntoutuksen varrella pystyy kehittymään niin monella osa-alueella. Erityisesti ihmisenä... :) Kiitos bloginörtit, kotiväki, ystävät, treenikaverit, tutut ja tuntemattomat tuesta ja kannustuksesta. Oikeitten ihmisten ympäröimänä mennään vielä pitkälle!

6 kommenttia:

  1. Nujugods love LohiJ!

    Hyvä että meni puukotus putkeen ja toipuminen pääsi heti käyntiin. Rauassa ja omassa ropassa ei oo raha hukassa, eli hyvä investointi. Nyt malttia.

    Vastoinkäymiset kasvattaa miestä. _MIESTÄ_.
    Joten klassikon paikka: :D
    http://www.youtube.com/watch?v=0N-c8MIFvaI

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä SalmonJay, oikea asenne!!

    Ite voin 4-5 (ei muista enään tarkkaan) urheilussa aiheutuneen vamman ja siitä seuranneen leikkauksen kokemuksella sanoa, että kuntouttamisessa tosiaan veri punnitaan. Nyt vaan babystepseillä eteenpäin, niin hyvä siitä polvesta tulee!

    VastaaPoista
  3. Thx mates! Kerta toisensa jälkeen voi vaan hattua nostaa, ootte molemmat loistavia esikuvia periksiantamattomasta asenteesta. :) Ei se miten saarnaa, vaan elää niinku saarnaa...

    On sellanen fiilis tällä hetkellä, että kiitollinen saa olla niin monesta asiasta, ettei pienet töyssyt paljoa hidasta. Ja heti perään purnausta: Viime yönä sai nukuttua kokonaista 2h, vaikka särkylääkettä söin kuin karkkia. Avasin aamulla siteen ja polvi muistutti erehdyttävästi Tito Ortizin päätä. Järkyttävän kokoinen möhkö! :D Täytyy pitää vanha kunnon he-ma-pa-päivä, niin eiköhän tuo helpota ensi yöksi.

    VastaaPoista
  4. Näin tapahtumien jäljestä plokia lukevana ei voi ku huokaista syvään henkiä. Hyvä ettei se polvi päässy menemään kunnolla rikki. Vähänkö tuli säikähettyä painireeneissä sitä.

    Stay strong!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se siinä meidän painissa mennyt rikki. Se oli rikottu ja aiemmin. Siinä se vain ekan kerran antoi merkkiä siitä, että repeämä oli tullut. No worries, täältä noustaan. :)

      Poista
  5. Joo sen käsityksen sain sillon. Vaan että ei mennyt pahemmaksi.

    Mutta kuten sanottu, stay strong!

    VastaaPoista