perjantai 21. joulukuuta 2012

Kuntoutusviikko 7


Ma

Foam rolling 40min
Kävely 80min

Ti

TV 68min
Trampoliinihyppely 7min
Polven mobbaukset + kyykkäykset 10min
Dynaamiset 5min
Leuat renkailla 5x submax
Käsinseisonta seinää vasten 3x submax
Adv. Tuck Front Lever 3x submax

Nilkan ja olkapäiden mobility 10min

Pidin voimmaliikkeissä 2min tauot. Silti tuntui, että viimesissä levereissä kädet loppu kesken. Edelleen työntävät pannassa. Mahtireeni!

Ke

Höntsäsulkapallo 50min

Sali 30min
Jalkaprässi (vaihtelevat jalkojen asennot) 4x50kg
Ojennukset 2x submax + koukistukset 2x submax
Huoltavat x5

Iltajooga 65min

To

Lepo

Pe

Sali
Dynaamiset lämmöt
Leuat 4x15kg
SJMV 5x60kg
Mahapyörä x3
Koukistukset 2x15kg
Ojennukset 2x15kg

La

Loma

Su

Loma

2 kommenttia:

  1. mitä tuo submax nyt meinas? Hyvinkö polovi tulee?
    Jätkä ei oo vielä käyttäny NA VIP-passia, jouluna sali auki 24/7.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Submaxilla tarkotan sub-maksimaalista sarjaa ts. riippuen liikkeestä 1-2 toistoa jätetään varalle. Pidoissa tarkoittaa sitä, että leveripito lopetetaan vielä silloin, kun asento pysyy kontrollissa. Oon toistaiseksi lopettanut toistojen laskemisen suurimmassa osassa liikkeitä. Olen sen verran kontrollifriikki, että laskurin hiljentäminen pään sisällä vaatii keskittymistä. Ehkä tässä oppii paremmin kuuntelemaan kehoaan, ja max/submax sarjat ei tehdä tavoitetoistomäärän mukaan, vaan sen verran kuin sillä hetkellä menee.

      Polvi tulee hyvin, mutta hitaasti. DOMSit on järkyttävät kevyenkin jalkareenin jälkeen, kun jalkoja ei oo rasitettu. Lisäksi leikkauskohta kipuilee rasituksessa. Liikerata on ilman rasitusta jo normaali, mutta rasituksen kanssa ongelmat alkaa vähän alle 90 asteen kyykyssä jo omalla painolla.

      En oo tosiaan käyttäny vielä passia, mutta se on edelleen hyvässä muistissa. :) Kiinnostaa kyllä tulla tarkistaan sun pyhättö, josko joskus itsellekin moisen rakentaisi. Se ois mun iisakin kirkko, sen verran on peukalo keskellä naamaa. Joululoma menee reissussa, mutta keväällä otetaan yhteisreeniä.

      Poista