sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kuntoutusviikko 4


Ma

Mobility 70min

Polvi taas paisunut jostain syystä. Kerkesi jo pari päivää olla lähes normaalin näköinen. Torstaina kontrollikäynti lääkärillä, joten eiköhän tämä tästä etene. Kunhan pysyisi kierukanpalaset vaan paikoillaan, kun ei kauheesti kiinnostaisi toiseen operaatioon lähteä...

Ti

Aamupaino 83,5kg. Jos ei reenata voi kunnolla, niin ainakin ruokavalion voi siistiä. Ois tämän ajan voinut kaljotteluunkin käyttää, joten olen tyytyväinen itsekuriin ja "kehitykseen" tässä mielessä. Tavoitteena on 82,0kg ja pitää sitten siinä. Toisin sanoen painoluokan pudotus 82,3kg sarjaan, jos joskus kisaamaan vielä pääsee. Jonkun verran pihviä on lähtenyt jaloista, mutta otetaan myöhemmin takaisin ilman laardia.

TV 45min
Dynaamiset 10min
KSP: staattinen, 3, 3, 4, staattinen
Rengasleuat 3x submax
Adv. Tuck Front Lever 3x submax

Tauoilla polven kuntoutus ja mobility. Oikea olkapää tuntui ksp:ssa hieman heikolta yläasennossa. Ehkä liiaksi rasitusta dippien ja mobilityn muodossa. Liikerata on parantunut, mutta niin kuin Kelly sanoisi "New range of motion is vulnerable range of motion". Muuten oli erittäin mukava treeni!

Ke

Lepo. Polvi turvonnut ja kipuilee hieman. Lisäksi olkapäät hellänä.

To

Sali 40min
Dynaamiset 7min
Leuat 8, 3x5x10kg, 7
Takaolkapäät x2
Trapsit x2
Kiertäjäkalvosimet x2
Kapeat punnerrukset x2
Mahat x2
Ylätalja x2

Liikkeitä oli turhan paljon, mutta mukavaa oli treenailla. Iltapäivästä kävin polven kontrollissa: viikon verran 3xpvä buranaa turvotukseen -> 2vkon päästä voi alkaa "kyykkäämään" -> 3vkon päästä viimenen kontrolli ja mahd. vihreetä valoa treenin lisäämiselle. Näissä kierukan kiinnityksissä on vielä semonen 2-30% välillä oleva todennäköisyys, että se repeää uudestaan, vaikka ois kuinka hyvin operoitu. Pidetään siis polvesta huolta, jatketaan mobbauksia ja toivotaan parasta.

Pe

Lepo

La

Lepo

Su

Sali 50min
Koko ropiston dynaamiset 10min
Pystypunnerrus x4 (olkapäät hyvänä)
Leuat x5
Dippi x5
Takaolkapäät x2
Frog Stand Planche x1 (tämä ei vielä hyvä, pitää ensin päästä kyykkyyn polven osalta)
Kuntopyörä 10min (pienellä vastuksella, polven rasvausta, hyvältä tuntui)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti