sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kuntoutusviikko 12

Ma
Foam rolling 45min

Ti
1. Sali
Soutu 1500m + dynaamiset 10min
Mave 6x5x105kg
Ojennukset + koukistukset x3
Leuat 5x5 (50s palautus)

2. TV
Dynaamiset 10min
Käsilläkävely 4x submax
Straddle front lever 3x neg. laskut
Taitoharjoittelua (Kärrynpyörät, kippi) ja mobilityä

Ke
Lepo

To
Kuntopyörä 60min

Pe
Kuntopyörä 40min

La
Lepo

Su
Sali
Dynaamiset 12min
Leuat 5x4x20kg
Pendlay row 3x60kg
Takaolkapäät x3
Trapsit x2
Kuntopyörä 10min

4 kommenttia:

  1. LohiJii delivers on Sunday.
    Missä viikon analyysi? Miten koipi?

    VastaaPoista
  2. Haha, säästän jonkun aikaa ihmisiä analyyseiltäni. :) Minulle tekee toisinaan hyvää ajatella vähemmän ja tehdä enemmän.

    Koipi on huomaamaton arjessa ja kevyessä tekemisessä. Pyöräily tuntuu tosi hyvältä ja siinä voisi tehojakin ottaa. Ainoa ongelma on, että vihaan sisä- ja ulkopyöräilyä, mutta opettelen päivä kerrallaan pitämään siitä. Polvi menee aina kaksi askelta eteenpäin ja ottaa sitten yhden taaksepäin. Millainen on sinulla vointi noin kokonaisvaltaisesti?

    VastaaPoista
  3. Joo pyöräily on kyllä inhottavan palijo varusteurheilua...tuleehan tunturinpaskallaki hiki, mutta ei se oo hauskaa verrattuna esim kunnon cyclocrossiin gggrrrrr....

    Tänää oli polovi vähä pipi, eilinen kyykkäily tai kuunasento. ..? Mutta eiköhän siitä jonkinlainen kampe tuu. Kokonaisvaltasesti alakanu fiilis kääntyyn voiton puolelle, mutta kyllähän nämä remontit rassaa. Varsinkin ku erehtyy ajatteleen piiiiitkällä aikavälillä tyyliin, "että enkö voi liikkua 100%:sti XX-vuotiaana tän poloven takia". Ei kannata. Sulla ollu kyllä ihailtava asenne.

    Lisäksi nyt rassannu nämä loukkaantumisten aiheuttamien sivuoireitten "kumuloituminen". Yks paikka pipi ==> vanaha hyvä liike loppuu tai tilannetta kompensoi jotenkin, joka taas aiheuttaa "extrajumia"/lisäsäätöä/jostain luopumista tm. ja all-around kuntohan näissä isoissa kuntoutumisissa aina ropisee alas.

    Ja ehkä päällimmäisenä se, että pakko on alakanu alakaa tunnustaa että EI OO ENÄÄ NUORI MIES SAATANA!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuun asento muuten vaikuttaa. Ei voi tajuta, miksi joinain päivinä vikoo ja joinain päivinä on täysin huomaamaton.

      Loistava juttu, että on mieli alkanut kirkastumaan! Pitkällä aikavälillä ei voi tosiaan ennustaa kenenkään kohdalla mitään. Tuntuukin, että ihmiset iän myötä oppii pikkuhiljaa elämään kliseenä sanotusti "hetkessä" ja tekemään asioita, joihin voi vaikuttaa. Tätä pitää opetella.

      Ja vaikka ei ois ikänumeron puolesta mielestään enää nuori testosonni, niin voi silti olla vaikkapa 60 vuotiaana kovemmassa kunnossa kuin 99% 20 vuotiaista. :)

      Poista