sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kuntoutusviikko 9

Ma
Lepo

Ti
Lepo

Ke
Sali
Dynaamiset 10min
KSP x3
Kapeat punnerrukset x3
Leuat 3x15kg
Leuat x3
Kiertäjäkalvosimet x2
Vatsapyörä x3
Kuntopyörä 15min

Voi pojat että maistui! Tänään polvi tuntui hyvältä.

To
Lepo

Pe
TV
Dynaamiset 10min
Käsilläkävely x4
Köysikiipeily x4
Pito renkailla x2
Adv. tuck front lever x2
Kyykkymobbailut 5min

La
Foam rolling 20min

Su
Sali
Lämmöt 5min
Penkki 3x70kg, 2x60kg
Kapeat punnerrukset x3
Ojentajapunnerrus köydellä taljassa x3
Kiertäjäkalvosimet x2
Soutu 2500m

Erilainen viikko. Paljon siviilipuolen tekemistä, joten treenialterego hieman pienemmällä volyymillä. Sunnuntaina siirryin kuukaudeksi Kemijärvelle. Katotaan miten tulokset kehittyy eri maisemissa. Polvi normaalitekemisessä hyvänä ja arjessa tuskin huomaa, mutta rasituksessa ja rasituksen jälkeisenä yönä särkee. Hitaasti edetään tämän kanssa. Haluaisin laittaa optimistisen tavoitteen, että 1,5kk päästä painimatolle, mutta enpäs laita. Ropiston ehdoilla mennään ja nautitaan siitä, mitä voi tehdä, eikä surkutella sitä, mitä ei voi tehdä. :)

7 kommenttia:

  1. Viisaita sanoja veliseni! Uskosin, että maltin määrä korostuu täsä kohtaa, ku liikkuminen paranee mutta paikat ei o vielä täysin kunnosa. Oireilu kuulostaa samale, ku omat olokapäät taannoin.. Kiva ois kuitenki päästä painimaan sun kans. Tuu pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuun hetivälittömästi ku oon 100% iskussa. Siihen asti muista reenata kovaa, nimittäin nälkää on... ;)

      Poista
  2. Uskomaton positiivisuus miehessä...:)
    Lohi-brothersien on pakko olla joku hymypoika-geenivirhe Lapin jurmotuspopulaatiossa.

    Palijo olit saikulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) Lapista löytyy joka lähtöön sankareita. Saikulla en noin niinku töiden puolesta voinut olla kuin viikon, mutta jalkojen reenisektorilta 6vko. Fysioterapeutin puheista päättelin, että 4vkon jälkeen vois jo alottaa jalkojen reenaamisen, mutta totuus oli toinen.

      Tästä ja monesta muusta sattumuksesta johtuen nykyinen elämänasenne on kiteytynyt muotoon "Expect nothing, gain everything." Treenipuolella ei ole tavoitteita, en juurikaan laske toistoja tai minuutteja, yms. Tällä meiningillä on treenitkin olleet keskimääräistä hauskempia. Ainoo mikä puuttuu on se tärkeistä tärkein yhteisö, jossa kasvaa ja kehittyä. Focus on kuitenkin nyt kohallaan ja yksinäinen susikin löytää vielä joku päivä lauman uudestaan. :)

      Poista
    2. Positiivisuus+lappi+mies=joko hintti tai kännissä!

      Poista
  3. Hierojalla osui ja upposi. Siinä kiteytyy Lapin mies :)

    VastaaPoista
  4. En ole väittänytkään olevani potentiaalinen paluumuuttaja. :D

    Kuriositeettina pakko kertoa tarina, kun lähdin yks päivä käymään Kemijärven suomalaisessa kirjakaupassa. Pöhäytin autolla kemijärveläisittäin suoraan etuoven eteen ja olin jo nousemassa autosta, kun vaimoke kysyy, että "niin missä se kirjakauppa on?" Tässä kohtaa hölmistynyt ilme, ja toteamus, että eihän täällä ole enää edes kirjakauppaa. Kuvaa varsin hyvin kaupungin kehittymistä. Mutta mitäs näistä pienistä, saahan täällä sentään murjottaa ja syrjäytyä rauhassa!

    VastaaPoista