sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kuntoutusviikko 14

Ma
Lepo

Ti
Lepo

Ke
Sali
Dynaamiset 20min
Kyykky 50kg, 50kg, 70kg, 70kg, 80kg, 80kg
SJMV 50kg, 100kg, 100kg, 100kg
Bulgarialainen kyykky 3x16kg

YEAAAAAH BUDDYYYYYY!!! Polvi mainiona ja kyykkyä (ei syvä) lähdetään rakentamaan (lisäpainojen kera) 3,5kk tauon jälkeen.

To
Sali
Dynaamiset 10min
Leuat 3x15kg
KSP (leveä) x3
Kulmasoutu 3x60kg
Pystypunnerrus kp x3
Takaolkapäät x3
Vatsapyörä x3

Hoxpox. Oikea olkapää vikoo parantuneesta liikkuvuudesta huolimatta punnerrusliikkeissä. Jatketaan mobbailua ja kokeillaan ensi kerralla pystypunnerrusta laitteessa (huoh!) Muuten mukavata ja eilinen oli sen verran submax, että ei vienyt yöunia ja tänäänkin varsin freesi olo. Mainiota.

Pe
Lepo

La
Lepo

Su
Sali
Dynaamiset 20min
Mave 60kg, 90kg, 110kg, 130kg, 150kg, 150kg, 130kg
Jalkaprässi 100kg, 150kg, 170kg
Askelkyykky kp 2x30kg

Tänään ei ollu isommin paukkuja, joten semifiksuna jätin maven jälkeen sarjat vähemmälle.

Viikkoanalyysi: Ei priimaviikko voimapuolen osalta, mutta muuten mukavaa tekemistä. Liikkuvuusharjoittelua käytännössä joka päivä ja arkipäivisin aloitin aamut n. 15min olkapää- ja nilkkamobilityllä. Polven liikkuvuus paranee edelleen. Paljon kävelyä ja ulkoilua myöskin, mikä on aina plussaa. Otin myös ensimmäiset juoksuaskeleet tällä viikolla. Pidetään edelleen voimaharjoittelu järkevänä, rasitus kohtuullisena ja polven kuntoa kuulostellen. Kaikki ylimääräinen energia suunnataan palauttavaan cardioon ja liikkuvusharjoitteluun, jota meikäläisen ropistolle ei todellakaan voi tehdä liikaa. Loppuun inspiraatiovideo: http://yle.fi/urheilu/esko_on_ruutiukko_-_ikaa_71_vuotta_mutta_rautaa_nousee_yli_200_kiloa/6479919
Siinä vähän maven mallia. KÄSITTÄMÄTÖN UKKO!

5 kommenttia:

  1. Teekkö askelkyykyn jalka kerralla vai vaihdat koko ajan?

    Niin ja olet pysynyt pois pimeältä puolen. Hyvä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdan. Tangolla tekisin varmaan jalka kerrallaan, mutta kässäreillä on varsin mukava tehdä vuorojaloin. En tiedä mitä tarkoitat tässä yhteydessä pimeällä puolella, mutta kevättä kohti mennään, joten kaippa sitä valoa on näkyvissä. :)

      Poista
    2. http://www.demotivation.us/yoga-1273379.html

      Poista
  2. Eikö tuo ruutiukko oo joskus kärähtäny?
    ...ei sillä että nuilla kilometreillä olis enää väliä kuhan jaksaa painaa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaajaa, en tiennyt. :D Ei ihan aina enää jaksa ajatella puhdasta urheilua ja miettiä, onko tällä ja tuolla voisilimä vahvanpuoleinen. Jotenki alkaa olla niin yleistä, että kaikki kovat suoritukset on sellasten sällien tekemiä, joista näkee kilometrin päästä, että lääkitys on kohillaan. Noh, yli yli 70v sankarilla saattaa luontainen testo olla vähän alakantissa, joten pieni TRT saattaa auttaa jaksamaan. :D

      Poista