perjantai 31. elokuuta 2012

Tatamihommia ja lentsunpoikasta

Ma 20.8.

Voima 52min
Dynaamiset lämmöt 12min
Mave 3x5x120kg
Leuat 6x3x15kg
Takaolkapäät taljassa x2
Kiertäjäkalvosimet x2

Ti 21.8.

BJJ 90min
Managerin reenit, makiata! Alkuun rollia 30-40% tehoilla 30min. Sitten kolmen ryhmissä 2+2+2min alla mountin ja selän puolustamista. Lopuksi vielä joku erä samaa sivuhallinnasta. Neppailin semikevyesti ja mukavalta tuntui! Tästä pitää kiittää laaturyhmää, jossa röyhivät miehekkäästi, mutta silti sopivan hellästi ja teknisesti Tapsa ja Pedro. Pedrolta tarttui myös muutamia hyviä niksejä puolustuspuolelle. Loppuun vielä 20min liikkuvuustyötä ja sosialisoinnit.

Ke 22.8.

SW 60min
Näätän kanssa röyhittiin menemään tunteroinen. Rollilämmöt, jonka jälkeen hyvällä liikkeellä guardin ohitusta. Lisäksi muutamia ajatuksenvaihtoja kilppariin hyökkäämisestä ja deephalf-pelistä. Loppuun guardinohitusrollia ajatuksella. Mainio hiki- & tekninen setti! Näätä liikkuu isoksi otukseksi erittäin smoothisti, vaikka lantio olikin vielä jäissä. Lopuksi käytiin marttakerhon perusvaivat läpi ja Näätältä vahva suositus tehdä tempausvalaa ja sitä kautta pureutua pahimpiin liikkuvuusrajoitteisiin, jotka on olleet jo pitkään vaivana. Nyt otetaan niskaote näistä rajoitteista ja laitetaan ukko iskuun!

Loppuun pienet ja sievät työntävät:

Punnerrukset 2x submax
Handstand 2x submax
Adv. Tuck Front Lever 2x submax

To 23.8.

Lepo = 90min foam rollausta+mobbausta

Pe 24.8.

Aamu-BJJ 60min
88,3kg sarja kokoontui Klubille teknisen rollin merkeissä. Mukana menossa oli Derrick ja Näätä sekä tuomaroimassa PSH ja TheTomi feat. kisaparta. Rollattiin lämmöt, jonka jälkeen drillattiin kneeslidepassia, turlepuolustusta ja legdragpassia. Derrick oli armottomassa iskussa! Venyy niinku 10v kaukoidän voimistelija ja topgame on off the charts. Riittävästi kun tiedusteli, niin paljastui, että oli tehny pihakivihommia! Laitoin heti treenien jälkeen rastin ostoslistaan kohdalle "omakotitalo", jotta saadaan tavoitteet kohilleen. Loppuun vaivakerhon kuulumiset ja PSH:lta vinkkejä nilkkaongelmiin ja piriformisvenytyksiin. Nice Training Mään!

La 25.8.

Lepo - Kurkkukipu alkoi eilen, joten nyt ennaltaehkäisevät levot

Su 26.8.

Lepo

Summa summarum: Huoltoa tuli harrastettua tällä viikolla huolella. Tuntikaupalla foam rollingia ja päivittäin liikkuvuusharjoittelua. Hyvällä huollolla kroppa tuntuu toimivat paaaljon paremmin, joten jatkossakin huollot tulee olemaan entistä tiiviimmin osa päivittäisiä rutiineja. Kunhan ei tauti iske päälle, niin hyvin menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti