sunnuntai 5. elokuuta 2012

Strength & JiuJitsu viikko 1

Ti 31.7.2012 

Treeni 1: Sali 55min

Dynaamiset 20min
Kiertäjäkalvosimet x2
Mave (RP)  10x20kg, 5x60kg, 5x90kg, 3x115kg, 5x132,5kg,  6x120kg
Leuat (RP)  5xop, 3x21,25kg,  4x15kg

Mahtihiet alkulämmöistä. Harvoin kiinnostaa noin kovia lämpöjä ottaa, mutta treeni sujui sopivassa kiisselissä ja nivelet&liikeradat tuntui erinomaiselta. Aloitus oli painojen osalta liian kova, kun submax alueella on tarkoitus pysyä pidemmän aikaa. Formi kaikissa liikkeissä priimaluokkaa.

Treeni 2: BJJ 60min + venyttely 30min

Alfauroksen huipputreenit. Alkuun lämpöjä pystyssä horjutuksella ja käsivedolla, josta myös liikkeen jatkaminen takedowniksi. Sitten drillattiin useammalla eri tavalla knee on bellyä ja puolen vaihtoa, josta kaverin mennessä kilppariin pidettiin paino päällä, nakattiin toinen huukki sisään ja rollattiin selkään. Loppuun kolmen ryhmissä 4+4min sparria, jotka jätin suunnitellusti väliin ja käytin ajan jiujitsulihasten venyttelyyn.

Ke 1.8.2012

Trampoliinilämmöt (dynaamiset ja koordinaatiodrillit yhdistettynä) 10min
Mobility 80min

To 2.8.2012

Treeni 1: Sali 40min

Dynaamiset 7min
Leuat (RP) 4x20kg, 5x15kg, 6x10kg
Handstand 2x submax
Punnerrukset (semileveä ote) 2x submax

Takaolkapäät kp 2x submax
Kiertäjäkalvosimet 2x submax

Ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen punnerrusliike ohjelmassa. Tissit jääny siis täysin huomiotta ja olkapäitäkin on tehty vain takasektorille ja käsilläkävelyinä. Nyt alkaa olkapäät olla niin paljon parempana liikkuvuusharjoittelun ja huoltavien harjoitteiden myötä, että uskalsi kokeilla kehonpainopunnerrusta. Hyvällä kontrollilla ja tuntumalla sujui ilman olkapäiden vikomista, mutta varovasti pitää lähteä liikkeelle. Jospa sitä pääsisi lempiliikkeeni eli pystypunnerruksen pariin tässä muutaman kuukauden sisällä.

Treeni 2: BJJ 70min+10min mobility

Ei tullu maailmanmestari vetämään vielä reenilöitä, mutta yhtä hyvälle valmennukselle päästiin kuitenkin! Tupe veti mahtisetit, jotka aloitettiin tietenkin dynaamisilla lämmöillä. Sitten drillailtiin parin kanssa usiammanlaista: ohitusdrilliä, turtlesta alta päälle pyörähdystä, turtlessa päällä kontrollia ja pyörimistä eri tavoin kaverin ympäri. Sitten tekniikkana jatkettiin tiistain käsivedon detailien kattomista ja lisättiin uhrautumismallin veto, joka ei juurikaan poikennut aiemmasta. Tämä vaatii vielä paaaaljon toistoja. Loppuun otin 2x6min passailusparria ja pienet venyttelyt. Dreeni oli kaikin puolin tekninen ja hikinen, mikä passasi minun iltaani loistavasti.

Pe 3.8.2012

Sali 40min

Dynaamiset 12min
Kyykky (RP) 10x, 10x, 5x50kg, 3x60kg, 5x75kg,  6x70kg, 7x65kg, 8x60kg
Adv. FSP 3x submax

La 4.8.2012

Lepo

Su 5.8.2012

Lepo

5 kommenttia:

  1. TheTomi veti tänään sunnuntaina hyvät reenit, kun muisteli kisojen menoa. Referoinpa vähän, niin toivottavasti alkaa kaduttamaan tuo lepopäivä. :D

    Tomppa kertoili omasta matsistaan, jossa yritti muutamaan kertaan Rafin kuppikäsigiljotiinia ja ajoi siitä vastustajan kenttään. Hyppygiljotiinia siis ja sitä alasvientiä vetämällä/puskemalla kaverin päätä suuntaan taikka toiseen, yleensä päätymällä halffiin. Siitä sitten lapelista kiinni ja edettiin loop chokeen. Mahtisettiä.

    Puolisen tuntia reenailtiin tekua ja sitten sparrattiin muutama erä. Tulipa todettua, että on sillä brownbelttipirulaisella vaan kova triangeli ja jäätävä kontrolli. Pari vuotta pitää vielä reenata, että uskaltaa lähteä haastamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaduta, mutta treeni kuulostaa eeppiseltä! :)

      Poista
  2. Uuh...nuoriso on hirviässä tikissä!
    Kait NLO:ssa nogi + gi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh noh... eipä sieltäkään poikoset huudella! ;) Kisapolte on tosiasia, mutta nyt painetaan pyyteetöntä usiammalla elämän osa-alueella, joten tulevaisuus näyttää, milloin seuraaviin kisoihin lähdetään. Olis mukavaa ehtiä joku päivä haastaan kuulumisia ihan feistufeis!

      Poista
  3. Lohijiiiki palannu reenin pariin. Ei muutaku kisoihin ja kuten stallone sanoi niin over the top lohijii over the top :D

    VastaaPoista