lauantai 7. heinäkuuta 2012

BJJ Summer Camp, Day 4

10.00-11.30

Legdrag, josta nilkka kainaloon ja alas -> pyörähdys toisella puolelle -> ristikädellä jalasta kiinni ja standup, josta pyörähdyksellä mounttiin? Kimura north-southista, johon eväitä, kun kaveri puolustaa ja pitää kädellä kiinni vyöstä, lapelista, housuista tai toisesta kädestä. Rannelukko löytyi nätisti ja vyöstä ote, jolloin hyvä kontrolli. Otteen purki 2 kättä sisään ja hauiskääntö, josta käsi kainaloon ja istutaan armbariin. Erinomaisia detaileja suosikkipositioon ja -lopetukseen! Sparria usiampi erä. Hyvää perustekemistä ja isohiki.

11.30-15.30

Kinkkisafkat napaan ja Tuiran biitsille esitteleen temppeliä. Reilu tunti arskaa speedoissa ja lopputuloksena liikaa palanutta nahkaa. Ei lapset näin.

16.00-17.30

Butterflyguardista sweeppi, nilkkalukko ja selänotto armdragilla. Tätä jauhettiin ja paljon. Positiosparria samasta jonopainina. Sitten normisparria 3 erää. Otin ehkä hieman liian kovaa, vaikka ei kuitenkaan 100% pitänyt irrottaa missään vaiheessa. Heikoimmat sparrit minulta, kun tekniikka vaihtui voimaan. Huomenna taas egottomat painit.


2 kommenttia:

  1. Koin ahaa-elämyksen tuossa armdrag->selkä hommassa. Ei ole oikein koskaan luistanut tuo, niin kuin ei tuo selkäkontrolli muutenkaan, mutta tämä aukaisi silmät totaalisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää settiä. Sparrissa sain yhden armdragin butterflyguardista, mutta pöljänä en jäänyt kontrolloimaan, vaan tein juuri niin kuin Hafi sanoi, että ei pidä tehdä. Lopputuloksena kaveri veti halffiin. Ehkä sitten ensi kerralla... :)

      Poista