perjantai 6. heinäkuuta 2012

Mobility + BJJ Summer Camp, Day 3

klo 13.00-14.20

Mobility 80min

Kaunis ilma ulkona, joten mikä parempaa kuin mennä tyhjään liikuntahalliin mobilityhommia tekemään. Euforinen olo jälleen kerran session jälkeen.

klo 18.00-19.30

Päivän motivaatiovideo ja kylmät väreet: UFC Countdown ja Tito Ortiz kiipeää viimeistä kertaa Bear Laken leirille, HUHHUH! Jos tuosta ei tunteet kuohahda pintaan, niin ei sitten mistään.

Asiaan. Lukkipoikien kokoontumisajot Klubilla. Päivän teemana back mount. Tekniikkaa kehitettiin alusta asti, eli alkulämmöt tuli tekniikan ohessa, mikä toimi +26'C päivänä vallan mainiosti. Hafin prinssiipejä: 1. Ennen kuin kaveri hip-eskeippaa, niin otetaan molemmat huukit pois sivulle ja säilytetään kontrolli. 2. Rintakehä (+mahd. over-under) aina kaverin niskaa vasten. Tämä pätee myös kilppariin hyökätessä. Kuristus otettiin tänään viime leiriltäkin tutulla tekniikalla, eli kaveri eskeippaa -> huukit pois -> noustaan polvilleen ja nostetaan kaveri istumaan -> otetaan polvi+pää haltuun -> huukki sisään ja alas -> kaveri potkaisee jalan suoraksi -> kaveri unohtaa hetkellisesti kaulan ja tulee SUBIMITSÖN RNC! Toisena vaihtoehtona kaveri vedetään ohi, jalka figure four tai vastaava kaverin polvitaipeessa -> vedetään nilkasta ja otetaan painelukko.

Tänään sparrissa guardi oli 2.0! Iltapäivän mobilitysessiosta saatu lisäliikkuvuus näkyi ja tuntui altapelaamisen vaivattomuutena. Lisäksi liike oli kevyttä ja ketterää. Muutamia subimitsöneitäki napsu ja giljotiinilla sweeppailin ahkerasti. Eriä tuli ehkä 4x5min. Selänotot on menneet eteenpäin ja tämänpäiväinen toi lisävarmuutta erityisesti kaverin kontrollointiin kilpparissa, jota sparrattiin ennen normisparreja pari 3min erää positiosparrina.

1 kommentti: