keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

BJJ

19.30-21.00

Intoa täynnä pyöräilin salille, luonnollisesti 20min etuajassa, jotta saa otettua etulämmöt. Treenien jälkeen tuntui kuitenkin, että realiteetti-check oli tehty -> leuka rintaan ja kohti ääretöntä... NOT! Olen päättänyt entistä vakaammin tehdä vain ja ainoastaan hyviä treenejä, ja niin tänäänkin! 


Pörple-Tupe veti alkuun dynaamiset pyörittelyt, josta olin positiivisesti ilahtunut. Muutamia uusiakin liikkeitä tuli. Sitten single legin hieromista lämmittelynomaisesti. Välissä 30min normisparria lähtien pystystä. Sain muutaman hyvän aloitteen ja alasviennin pystystä. Loppuun katsottiin halffissa päältä paineen laittamisen perusteet ja alta puolustuksen perusteita. Lisäksi leivottiin tekniikkana halffista alta selänottoa. 

Tälle päivälle oli liikaa odotuksia, joka näkyi ehkä rentouden puutteena. Hyvää oli aloitteet ja pystyottelun rentous. Oma tekeminen on tällä hetkellä positiokontrollin pitämistä ja uusien tekniikoiden kokeilua. Lopetushakuisuutta puuttuu, koska haluan saada lopetukset teknisesti ja täydellisellä kontrollilla. Rentoutta, luovuutta ja lopetushakuisuutta lisää kehiin, niin mennään kaksi askelta eteenpäin. On se jiujitsu heikkonakin päivänä mukavata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti