tiistai 10. heinäkuuta 2012

BJJ Summer Camp, Day 6

8.00-9.30

Tietää, että alkaa leiri ottaa veronsa, kun yöunet on katkonaiset ja tunti treenin jälkeen ei muista, mitä tekniikkaa treeneissä tehtiin. Yritetään kuitenkin...

Sivuhallinnasta escapeja. Sivuhallinnassa kannattaa olla tightina, eikä venyttää jalkoja suoraksi. Jos kaveri hakee jalkoja kädellä/omilla jaloilla, niin jalat figurefouriin, jolloin kaveri haroo tyhjää. Hyvä vinksi. JP:ltä tuli sparraillessa myös vinkki siitä, että nimenomaan allakin kannattaa koettaa pelata päällä olevan jalkapöydästä esim. nostamalla jalkaa ja poimimalla sen talteen. 

Sivuhallinnnassa alla riippuen kumman jalan kaveri suoristaa, niin sillataan sen mukaan kaverin yli tai kaveri yli. Jos kaveri saksaa, niin kädet suoriksi ja penkkipunnerruksella + jalkakippauksella reversali. Lisäherkkuna voi laittaa käden kaverin jalan alta ristiin lantiolle, jolloin saa hyvän paketin.

Sparrissa perustekemistä ilman ajatusta. Liike alkoi olla melko hidasta. Loppuun piti käydä kysyyn Hafilta puolustusvinkkiä testo-ohittajia vastaan, jotka esim halffissa sprawlaa ja kiertää puolelta tai toiselta sivuhallintaan. Tähän mennessä olen pelannut päätä samalla sivulle kuin kaveri ohittaa -> escape tai olkapäästä ristikädellä kaverin päätä/olkapäätä -> buttskuutt escape. 

Nyt tuli yksinkertaisin prinssiipi ikinä: Älä laita jalkoja maahan. Pidä jalat ilmassa ja polvet ulospäin. Jos kaveri niputtaa jalat, hilaa persettä taaksepäin ja istu, älä makoile. Laita toinen forkku kaverin kaulaa vasten ja pakita edelleen. On vaikea ohittaa kun kaveri pakenee ja lisäksi joutuu painaan omaa kaulaa forkkua vasten. Tämä menee kokeiluun!

19.30-21.00

10/10 treeni takana ja Lohijii on antanut kaikkensa ja oppinut siinä samalla yhtä jos toista jiujitsusta ja elämästä yleensäkin. Koko leirin tekniikoiden kertaus ja Bad Boy Gi parhaimmalle muistajalle palkintona. Wuffin kanssa osallistuttiin minkä päästiin ja Gi meni oikeelle miehelle, eli Aleksi3:lle! Loppuun rentoa sparria ja vyökuja, josta sinisiä puolenkymmentä ja yksi purppura PSH:lle! Kovasti onnea kaikille, ansaittuja vöitä! Loppuun pakollinen pönötys itse rohvessorin kanssa. Thank you Hafi once more for a great seminar! We will see again. BOOM!


Lohijii kuittaa viikoksi. Norjan rautujoet kutsuvat, jonka jälkeen palataan henkisesti ja fyysisesti elämäni parhaimmassa ja fresheimmässä kunnossa takaisin rakkaiden harrastusten pariin! See you soon my friends!

4 kommenttia:

  1. Uuuh....Salmon brothas, Poro-nujuiluin tulevaisuus!

    Hyvin jätkät vetää, LohiJ jaksaa mennä ajatuksen kans joka reenin ja oli kyllä herkkua kattoa Aleksi2:sen ja Rafin sparria, vielä vei brassi prkl.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks man! Omalta osalta tehdään nöyrää työtä kaikkien yhteisen oppimisen eteen + koetetaan rakentaa rentoa ja välitöntä ilmapiiriä, jossa on mukava nujuta.

      Poista
  2. Nimenomaan hauskanpito ja ilmapiirin rentona pitäminen on tärkeimpiä asioita. Samassa kuorossa Jussan kanssa muutenkin, eli pyyteetöntä painetaan ja nöyränä pysytään! :)

    VastaaPoista
  3. Lohijiin haliote on turhan vaffa, ku brassi meinaa kaatua syliin:)

    VastaaPoista