torstai 21. kesäkuuta 2012

BJJ + pizzaresepti!

Alfauros huudeilla, joten takuusettia oli luvassa. Kertailtiin sunnuntain treeni uusiksi. Alkuun temppuosastoa. Sitten avoimeen guardiin kaverin vetoa ja ilmaan nostamista double sleeve otteilla ja jalat lantiolla. Tästä tehtiin sweeppiä siten, että viedään kaverin kädet ristiin ja rollataan mounttiin. Aloituspositiosta, eli avoimessa guardissa double sleevet + jalat lantiolla otettiin myös de la rivan hakemista ja siitä selän ottoa. Jos selän ottaminen ei onnistu, niin noustaan istumaan, paketoidaan sleeve ja jalka, nostetaan lantio ylös ja laitetaan samalla painetta kaverin sääreen sen verran, että balanssi menee ja sweeppi tulee. 

Sparria 4x5min. Kohtuullista perustekemistä. Alfauroksen kanssa painiessa muutama oivallus ja hyviä muistisääntöjä roosterin oikeaoppiseen käyttämiseen. Loppuun köysikiipeäminen ylös-alas x2 ja käsinseisonta+kävelyharjoittelua x10min. Tänään oli jotenkin puolitehoinen olo, mutta silti mukavat treenit. Samalla tuli sovittua lankalauantain ohjelma: Managerin johdolla Klubille! Voiko juhannusta paremmin viettääkään eikä pelastusliivejäkään tarvita. :)

Taioin jäätävän kovan pizzan tänään! Tällä voi hurmata myös paremman puoliskon, tested and prooved.

Pohja:
Jauheliha 400g
Kermaviili x1
Sipulikeittopussi x1 (knorr on ykönen)
Kananmuna x1-2
Täyte:
Tomaattisiivuja pohjan täydeltä
Juustoa rutosti!
Oreganoa

Pohja sekaisin, pellille lätyksi ja uuniin esim. 225 asteeseen. Jossain vaiheessa tomaatti ja juustoraaste mukaan. Samalla voi mahdollista ylimääräistä jauhelihasta tirisevää rasvaa kaataa pois tai kuivailla talouspaperilla. Kun kaikki aineet on uunissa, niin haistellaan milloin palaneen käry käy nokkaan ja otetaan pois. Täytepuolta olisi vielä mahdollista kehittää, mutta muuten tämä on täydellinen pizza. Ensi kerralla voisi koettaa meetu ja pekonikuorrutusta, niin saa vähän lisää vitamiineja.

2 kommenttia:

  1. Oikia homma! Ihmetyttää kun porukka ei reenaa lauantaina, eikä tänään perjantainakaan. Pitää tyytyä haamujujissuun yksinään.

    Hyvät jussit & stay strong!

    VastaaPoista