lauantai 16. kesäkuuta 2012

Reissutreenit

La 9.6.2012 Polttarihommia

2h DownHill pyöräilyä
1,5h Kajakkipoolo

Tämmösellä kombinaatiolla laajennettiin kokeiltua lajikirjoa lauantaina. Päivän teema oli multisport skabat, joista lajeina pyöräily (~15km), avovesiuinti märkäpuvussa (~500m), alamäkipyöräilyä Jyppikylän Laajavuoressa, kajakkipooloa 4v4, suunnistusta (~4,5km) ja loppuilta sitä olennaista. Oli polttarisankari muikiana! :) Haastelajeissa oli järjestettyä epäreiluutta lisäksi mukana. En päässyt haastamaan painissa, joten osallistuin ainoastaan porukalla vedettäviin lajeihin. DH pyöräily oli aivan törkeen siistiä! Pää ei enää kuitenkaan kestä vetää niin lujaa kuin taidot saattais riittää. Pyörissä jouset antaa niin paljon periksi, että miehestä loppuu ennen ruuti kuin jousista. Forkut aivan paalissa joka laskun jälkeen (niinku ois 5min erän puristanut collaria täysillä) ja perjantain kyykky tuntui perselihaksissa. Porukassa oli muutama reikäpää, joiden perässä piti vetää kisareitit sun muut, kun ei viittiny jänistää. Kajakkipoolo ei oo ihan jokapojalle tuttu laji. (http://www.youtube.com/watch?v=Fb75m_fPQTE) Eli kajakki alle ja pelataan käsipalloa. Kovemmalla tasolla myös kontaktin ottaminen on enemmän kuin suotavaa. Tasapainon pitäminen palloa heittäessä ja torjuessa melalla heittoja on todella vaikeaa. Silti scoretin omalla rauhallisella tyylilläni usiamman börsan. Loppuun testimulahdus ympäri ilman suurempaa paniikkia. Kaikkinensa loistava hupiurheilupäivä!

Ma 11.6.2012

Pistoolikyykky 5, 5, 3, 3
HSPU kapea 4, 3

Wod LohiJay 11.6.

AMRAP 10min
Kyykky x10
Askelkyykkykävely kuntopallo pään päällä salin päästä päähän (+juoksu takaisin)
Jalannostot päälläseisonnassa x5

Hotellihommissa, joten sali on mallia DAVID. Valitsin siis jumppasalin, joka oli vapaana. Olkapää vikoi jo toisessa HSPU sarjassa. Työntävät piti jättää siihen. Alkuperäistä wodisuunnitelmaa piti modata ja lopputulos miellytti keuhkoja, jalkoja ja keskiropistoa. Jalannostot tein ekat 3 kierrosta strictinä jalat suorana, mutta sitten oli pakko muuttaa suoritustapaa helpommaksi. Mukavata oli!

Ti 12.6.2012

Adv Frog Stand Planche 3xmax.
Puolapuukiipeäminen x3
Hauiskääntö kp x3
Ojentajat ylätalja x3

Wod LohiJay 12.6.

AMRAP 5min
Leuat x5
Jalannostot x10
Yhdenjalan kyykyt takajalka penkillä x10
Karhukävely salin päästä päähän

Deividsalin pikatreeni ennen huoneen luovutusta. Pumppihommiksi meni.

4 kommenttia:

  1. Ui ui pikkusen siistin kuulosta! Tota DH pyöräilyä jos jotaki mä haluaisin kokeilla, vaikuttaa helekutin siistiltä. Kaippa nuoki himot herää siitä kun on aina mäkeä suksilla tahi laudalla laskenu ni pitäs se pyörälläki päästä :)

    Pikku kiksivideo tähän loppuun... (nuo selostajat on sitten puoli voittoa). Mahdoitko Jussa ainaki melkein tällä tatsilla laskia? http://www.youtube.com/watch?v=EqYgAX6D43Q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tatsi, kilpikonnavauhti. Tuokin rata tuossa videossa oli sellanen, ettei sitä pääsis alas ees taluttamalla. Sitä rinteen jyrkkyyttä ei tajua ennen kuin joutuu ite ajamaan. Laajavuorenkin kisaradalla oli sellasia kohtia, että pakko oli vetää jalat maassa ja molemmat jarrut pohjassa ja SILTI tuntui että liukuu liian nopeasti ne kurvit. :)

      Poista
  2. Kemijärven toivo kanoottipoololle ilmoittautuu, HUOMIO! Kyllä se minäki pelasin pooloa. Tai yhtään peliä en pelannu kun ei ollu silloin tarpeeksi pelaajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvänen aika, meillähän on kohta joukkue kasassa! Oisko Oulun Melamiehet sopiva nimi tiimille?

      Poista