torstai 28. kesäkuuta 2012

Mobility + paistiBJJ

Iltapäivä

Trampoliinihyppely 10min
Mobility 70min

Jo toinen päivä putkeen liikkuvuutta. Kroppa kiittää.

Ilta

TheTomi treeniveturina ja tornarit vahvistui. OuluJIUJITSU liittyy Klubiin ja sehän tietää mahtitreenejä! Vanhoja tuttuja ja uusia naamoja parkkeeraa jo heinäkuun aikana salille. Tasohan tässä tulee nousemaan ja itekki joutuu laittamaan isompaa silimään, että pysyn kehityksen vankkureissa mukana. :)

Päivän sana oli "paisti", joka vahvistui loppupalaverissa wuffin kanssa. Lajinomaisten lämpöjen jälkeen mentiin päivän positioon, eli suljettuun guardiin, josta otettiin yksi ohitus ja alta pari sweeppiä. Sekä ohitus että sweepit tehtiin päällä olevan noustessa ylös. Sweepit oli tuttuja juttuja, mutta sparrissa tuppaavat unohtumaan. Positiosparria otettiin pari erää samasta positiosta. 

Sitten normisparriin, jossa hampaat tylsyivät totaalisesti. Derrick niputti kahteen kertaan ja hengaili vain selkäpuolella. Aleksin kanssa riskipohjaisen jiujitsun ilosanomaa otettiin erän verran, josta muutamia hauskoja positioita ja tekniikkakikkailua. Tämä avasi hieman omaa peliä. Loppuun vielä kevyt tykitys ite tirehtöörin kanssa. Yksi hyvä mursuaminen jostain north-southin tapaisesta alta jalkoihin (double-leg) ja siitä päälle kiukulla ala Näätä. Jos jotain oivalsin, niin pienellä liikkuvuuden lisäämisellä guardista tulisi jo versio 2.0. Siihen pyritään jo lähikuukausina, ettei kovat positiopainijat ja iholta ohittajat (esim. derrick ja tomi) mene joka kerta samalla sapluunalla ohi. Vaikka oma peli ei ollut tänään huipputasolla, niin kyllä paini silti maittoi! :)

3 kommenttia:

  1. OSS!

    OJJ:n brassailijat tosiaan vaihtavat leiriä, me valkovöiset lampaat noiden rogue börplebeltsien peräsä. Kova isku Oulun Ju-Jutsulle, mutta evoluutiota ei voi estää. Toivottavasti saavat Hokutoruyyn tarpeeksi harrastajia ja pystyvät jatkamaan toimintaansa.

    Oli miten oli, OVP voimistuu entisestään kun kaikki hullut ahdetaan saman katon alle. Se on hyvä juttu.

    Minä voin alkaa sun kanssa sparraamaan tuota guardia. Sulla pitää päivittää guardia, mulla ohituksia. Win-win tilanne! Kyllä, minäkin taivun ja vaihdan leiriä, vaikka treeneihin polkeminen tuleekin syömään miestä. Mutta en anna sen haitata liikaa, sillä nollista aloittaminen tekee varmasti hyvää omalle geimille!

    P.S. Stay mobile and stay strong!

    VastaaPoista
  2. Toi stay mobile oli aika hyvä sloganinpoikanen! Tervetuloa Mike meille! Ilolla jo odotan tekemistä kanssasi :)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti Oulujiujitsulla porukka näkee tämän mahdollisuutena. Ite ainakin aattelen, että laitetaan kaks pientä yhteen, niin saadaan jotain suurta, joka palvelee kaikkien tarpeita paremmin. Tilapolitiikka paranee, kovemmat ja monipuolisemmat sparrikaverit, lukkopaini/bjj-treenejä on joka päivälle, uusia koutseja ja peli monipuolistuu, isolla lössillä kisoihin, seura kasvaa ja kehittyy aivan erilailla. Sillä ei sinänsä ole väliä, minkä seuran nimissä edustetaan, vaan tärkeintä on koota kaikki samasta asiasta kiinnostuneet saman katon alle ja puhalletaan yhteen hiileen, niin syntyy jotain belezaa!

    VastaaPoista