maanantai 18. kesäkuuta 2012

Sali + BJJ

Iltapäivä:
Foam roll (nilkan smäshäys, koko takasektori) 5min + Dynaamiset 10min
Mave 5x60kg, 4x80kg, 3x100kg, 2x5x120kg
Leuat 2x3x20kg, 6x, 6x
Käsinseisonta seinää vasten 2xsubmax

Tunsi jo salille mennessä, että tänään joutuu ottamaan fiksusti eli kevyemmin. Mavessa formi kunnossa ja myötäotteella vedin. Grippikin on kehittynyt hitaasti, mutta tasaisesti. Mankku ois pitäny olla mukana, niin ei ois viimesissä sarjoissa tarvinu korjata grippiä niin usein. Koetetaan ottaa vastedeskin mavessa mahdollisimman pitkälle myötäotteella ja vasta kovimmissa puristuksissa vaihdetaan ristiotteeseen.

Treeni paketissa lämmittelyineen noin 40 minuutissa ja olo salilta tullessa freesimpi kuin sinne mennessä! Tämä minimalistinen voimarutiini tuntuisi toimivan minulle parhaiten tällä hetkellä. Palautuminen on kohtuullista ja kehitystä tulee hitaasti ja tasaisesti. Ruokapuolella alan hiljalleen nostamaan kalorimäärää hieman plussan puolelle, jonka pitäisi toivottavasti näkyä myös voimailutuloksissa. Lisäksi ainoa minun mielestä pomminvarmasti toimiva lisäravinne, eli kreatiini on kuukauden tauon jälkeen otettu takaisin koneeseen. :)

Ilta:
BJJ kuukauden tauon jälkeen, HUHHHUH että on kovvaa kammaa! Alkuun lämpöjen lämpönä dynaamiset 10min. Outi veti laatulämmöt eli omalla ropistolla lajinomaisia juttuja. Melkein mahtihiki 20min jälkeen. Sitten päivän teemaan eli trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... GAARDIIN VETOOOOON! Ei oltu Wuff Daddyn kanssa ainoita, jotka hörötti ääneen. Syynä tähän oli tietenki se, että pyhä Näätä löis tässä vaiheessa Gin naulaan. Perusteluna harjoittelulle oli se, että jos on esim. edulla viemässä matsia ja vähän aikaa jäljellä, niin gaardiinvedolla voi stallata ja viedä kaverilta alasvientimahdollisuuden. Alkuun testailtiin kevyesti, jonka jälkeen 3min erissä tempoa nostaen taistelua siitä kumpi vetää ekana gaardiin. Tämän jälkeen sparria 3 tai 4 erää ja loppuun 15min lihashuolto eli venyttely. 

Treenirunko oli mainio ja lopussa oli erittäin rentoutunut ja euforinen fiilis. Sparrissa tekniikka ei toiminu, mutta liike oli kohtuu hyvä. Voimatreeni ei ole vienyt sähäkkyyttä pelistä, vaan päinvastoin antaa varoja puolustaa vähemmällä vaivalla. Loppuun klubin uusi hittitreeni, eli köysikiipeily x4 erilaisilla tyyleillä kattoon ja alas. L-sittinä, jalat kattoa kohti ja molemmat kädet yhtä aikaa irroittaen. Grippi on selvästi parantunut ja homma oli erittäin hauskaa! Muikia olo kaikkinensa treenin jälkeen. Tätä täytyy saada lisää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti