perjantai 8. kesäkuuta 2012

Sali

klo 13.30-14.30

Foam rolling 3min (selkä + reidet) + dynaamiset 15min
Kyykky 5x40kg, 5x50kg, 5x50kg, 5x5x72,5kg
HSPU 5, 4
Kipping HSPU 6, 6
Advanced Frog Stand Planche 20s, 20s
Kiertäjäkalvosimet x2

Osss ja xaxaxaa! Voimahommia taas luvassa ja ropisto oli palautunut edellisestä varsin mukavasti. Kyykkytekniikka paranee koko ajan. Nilkan liikkuvuus vieläkin pullonkaulana, mutta mobbailu vie sitäkin eteenpäin. Kippaus handstandpush-upseja on tehnyt mieli koettaa jo pidemmän aikaa. Erittäin mukava liike ja perustekniikka tuntui löytyvän. Tällä sai olkapäät viimeisteltyä loistavasti. Adv FSP ois voinut mennä putkeen 40s, mutta alkoi olla keskiropisto (etenkin selkä) tässä vaiheessa viimeistelty, joten tyydyin lyhyempiin pitoihin hyvällä formilla. Tätä kun muistaa reenata säännöllisen epäsäännöllisesti, niin pian pääsee tuck planchea tekemään. Joskus olen sitäkin testaillut ja ennätys on about 7s.

Ja sitten kevennys... Kun PSH:lla on niittihanskaa yms. voimahahmoja SATSilla sATSAAMASSA, niin kyllä niitä täältäkin löytyy. Ulkonäkö ei kerro mitään, mutta treenimetodit on taattua huumoria. Esittelen nimeämäni "salipummin", joka on käytännössä aina salilla. Jos meet sinne -> pummi salilla. Jos lähet sieltä -> pummi jää salille. SE EI TAATUSTI TEE ALLE 3h TREENEJÄ! Eikä siinä kaikki... Tänään sälli tuli salille ja olin tapani mukaan salin ulkopuolella "naulakkovälikössä" jauhamassa dynaamisia lämpöjä. Pummi tulee, tsiigailee itseään peilistä ja siirtyy 20cm päähän betoniseinästä tuijottamaan seinää. Tässä vaiheessa sain lämmöt tehtyä ja siirryin salille. Noh, pummihan tulee pikapuolin sisään, varaa scottipenkin ja alkaa tehdä yhden käden haukkaa suht raskaalla kässärillä. Nuuuiin... 

Ymmärrän henkisen latautumisen merkityksen, jos se sitä oli, mutta c'mon, ei lapset näin! Lisäksi sama sälli on keksinyt niin mystisiä liikkeitä, että en ite keksis pahimmissa deliriumeissakaan. Jalkaprässilläkin voi tehdä "perusliikkeen" (yli-isot painot ja 20cm liikerata max) lisäksi jotain 5cm rynkytyksiä yhdistettynä pohjepumppailuun. Tätä ei pysty selittämään, se pitää nähdä. Kehittää jotain. Kehitys ei kylläkään näy. Koskaan en ole nähnyt kaverin tarttuvan levytankoon, vaikka vuosia oon jo käyny tuossa salilla. On mukavaa, että harrastetaan, mutta kyllä vuosien mittaan pitäisi jotain tietoa ja taitoa tuolla treenaamisella ja sosialisoinnilla tarttua mukaan. Jos pummi joskus eksyt lukemaan tätä, niin jatka toki mitä teet. On mahtavaa että treenaat, sosialisoit ja asut salilla ja lisäksi huvitat minua treenimetodeillasi. Peace, Love & Pumping Iron!

7 kommenttia:

  1. Missä sun painit?

    Hey tuo Pummihan on selekiästi korkiammalla henkisellä reenitasolla ku tavan perus perusbloginörttipaisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hsss... eipä kysellä tuommoisia. :) Vuosimaksu päättyi, joten pidän Rafin leiriin (heinäkuun alussa) asti tauon. Tekee myös nupille hyvää ku vuosi tuli tahkottua huolella. Nyt koetetaan voimmaa ja työstetään liikkuvuusrajoitteita niukemmaksi kesäkuun ajan.

      Poista
  2. jos seki treenaa eurotraining systeemillä http://www.youtube.com/watch?v=oNf606dfCb0

    VastaaPoista
  3. LohiJ virman pikkujouluissa:
    http://cache.gawker.com/assets/images/7/2010/08/expandables.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mikä jottei, jos temppeli on veistetty kuntoon!

      Poista
  4. Lohijay alkaa olla jo sillä tasolla, että tekee kipeää katsoa vierestä kun toinen tekee väärin. Mieli tekisi sanoa että "ei näin, ei näin", mutta vielä ei pysty. Patoutuman kasvatusta vielä jonkun aikaa, sitten räjähtää.

    Stay strong & keep on rollin'!

    VastaaPoista