torstai 19. huhtikuuta 2012

BJJ

Tomi kapellimestarina, joten lajinomaiset lämmöt oli taattu. Ensin siltauksia pää+olkapää. Päälläseisontaa, josta varpaita maahan ja ylös. Tuntui vatsamakkaroissa kivasti. Sitten päälläseisonnassa jalkojen saksaus, josta kiertoja puolelta toiselle. Parin kanssa butterfly guardissa pää mattoon, nilkoista/housuista kiinni ja päälläseisontaan, lyhyt pito, jonka jälkeen saidiin. Kaveri siltaa alkudrillin tapaan, mutta jatkaa kilppariin ja palauttaa siitä butterfly guardin. Tämän jälkeen lisättiin edelliseen liikekokonaisuuteen vielä se, että kilpparissa otettiin kaverin selkä, josta bow and arrow. 15min toistoja, jonka jälkeen alkoi 45min sparrit! Alkuun yksi erä kevyttä rollia. Sitten kolmen ryhmissä sparria siten, että yksi on kerrallaan 6min ja 3min kohalla vaihtuu kaveri. Ryhmä oli erinomainen: Nigel "The Saint" ja Äänekosken kauhu "Silta-"Jari. Mursuttiin oikeen tosissaan, mutta silti viksusti. Alotettiin jokainen erä siitä, että jompikumpi on kilpparissa ja toinen päällä. Harvoin saatiin selät otettua. Hyvvää tekemistä, kun pääs omanpainosten ja vaffojen kavereiden kans vääntään. 

Oma peli toimi tänään parraiten suljetusta gaardista, josta hain väsyneenäkin ahkerasti käkilukkoja ja triangeleita. Lopetukseen asti en saanut tänään kuin yhden halffista otetun reverse arm barin. Päällä halffin ohitus oli vaikeaa, vaikka sain hyvän paineen kaverille. Silta-Jarilla on aivan uskomaton se siltaus. Vaikka sitä odottaa, niin joka kerta lähtee kriittisellä hetkellä kieroradalle. Ekat kolome kertaa se naurattaa, mutta neljännellä ja viidennellä kerralla naurun lisäksi piti jo noitua ääneen omaa hölmöyttä! :D Summa summarum, otteet ja peli alta on monipuolistunut valtavasti ja aktiivisuus on lisääntynyt. Päältä ohituspeliä pitää kehittää varsinkin iholta. Kaasu riitti mahtavasti, vaikka yöunet vajaat ja viikko on ollut koulussa melko raskas. Treenin jälkeen oli euforinen olo. Kotona dieettisankaria palakitti Ben&Jerrys sokeripurkki.

2 kommenttia:

  1. Perhana sparrit Alfamale-Tomin & isojen hyvien jannujen kans puvulla ois kyllä priceless...pataan ottamalla oppii. Pitää yrittää Sunnuntaina päästä. Tai sitten ens viikolla.:/

    Aamureenit enivan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näätimykselle ois taatusti ollu nämä reenit nautinto, vaikka rätit olikin tiellä. Meikä liittyy niin aamukerhoon ens viikon jälkeen! :)

      Poista