torstai 26. huhtikuuta 2012

BJJ

The Alphamale vetämässä setit, jotka olivat myös Marcoksen jäähyväispainit. Alkuun siltauksia ja pyörimisiä yksin ja parin kanssa. Siitä sujuvasti pariharjoitteena kilpparista lantiosurffauksella sivuhallintaan, kun kaveri koittaa hakea guardiin. Sitten selänottoja Tomin erikoisella kilpparista. Loppuun kauluskuristusta kun kaveri kilpparissa ja ite northsouthissa päällä. Haetaan lapeli kaulalta, rollataan kaverin pään alle ja otetaan käsi haltuun, jolla estetään kaverin pyörähtäminen. Tästä myös se variaatio, jossa sukelletaan kaverin mahan alle, rollataan yli, sivuhallinnassa pää mattoon ja kädellä kaverin jalka haltuun, siltaus toiselle puolelle, josta poimitaan vielä omilla jaloilla kaverin jalka ja puristellaan siihen.

Loppuun elämyssparrit, joissa Alphamale kehotti ottamaan Marcoksen kanssa KOVAA. En päässyt kuitenkaan mursuamaan hänen kanssaan. Kolmen minuutin eriä 30s palautuksilla. HUHHUH! Ei joka sparreissa tällaista pysty vetään sata lasissa. Muutamia hyviä suorituksia  ja toisinaan jopa yllätin itseni ketteryydelläni. Alphamale oli vaikea pitää avoimessa guardissa, mutta sillä jatketaan myös ensi kerralla. Yllätyin siitä, että juuri kukaan ei saanut hihagrippejä rikottua ja oli aika vaivatonta pyöriä spider guardissa. Tätä varmuutta täytyy hakea lisää ja alkaa myös sweeppaamaan aktiivisemmin. Muutaman kerran hain halffista alta triangeleita niskan kautta pyörähtämällä, mutta treenien jälkeen Teemun kanssa käyty analyysikeskustelu osoitti, että en kontrolloinut kaverin posturea riittävästi, jolloin kaveri karkasi sivuhallintaan. Hapokkaat ja samanaikaisesti hauskat treenit!

3 kommenttia:

  1. SPIDERINHOS GUARDEIROS all day! Rohkeesti vaan lujat gripit ja aktiivista vaihtamista, mikäli kaveri rikkoo. Ja aina kun saat gripin, niin pistät niillä jaloilla kaverin hauiksille semmosta painetta että ei ohittaminen kiinnosta enää. Sitten kun tuo spiderin kontrolli ja liike on selkärangassa, niin suosittelen vaihtaan siitä aktiivisesti De La Hiivaan. Saa ihan uutta perspektiiviä ja vaihtoehtoja siihen touhuun. Muutenkin guardien aktiivinen vaihto kannattaa, ja pitää samalla kaverin varpaillaan, kun ei tiedä että mitä seuraavaksi aiot. oooossss!!

    VastaaPoista
  2. Spider ja De La Soul guard...huhuh...eikö siitä lähetä, että aina pyritään top positioon! :)

    VastaaPoista
  3. Guardi on kiva vetää. Ei vaivaa huoranpolvet.

    VastaaPoista