maanantai 23. huhtikuuta 2012

Flunssa & mobilitypäivitys

La 21.4.

Mobility 20min

Kurkkukipua yms. mukavaa. Tehokuuri superfoodeja ja vitamiineja.

Su 22.4.

Mobility 60min (mm. MWODit joka suunnasta olkapäille ja kiertäjäkalvosimille)

Kurkkukipu alkoi iltaa kohden helpottaa.

Ma 23.4.

Kävely 30min
Foam rollin' 20min (olkapäät edestä ja takaa, piriformikset)
Mobility 75min (MWODs olkapäät x3, nilkat ja lisäksi staattisia)

Bättre olo, vielä otetaan iisisti. Ulkoilu tuntui hyvältä. Lapsille huutaminen liikuntatunnilla vähemmän hyvältä. Oikeassa nilkassa mennään koko ajan uudella liikealueella. Päivä päivältä olen yhä vakuuttuneempi, että se on mennyt rikki vuosia sitten ja nyt korjataan satoa, kun liikkuvuus on mennyt hurjasti eteenpäin. Nöyrää ja kivuliasta hommaa nää mobilityt, mutta kehitys on silmin nähtävissä ja kropalla koettavissa! Lihasjumeja ei juurikaan ole, kun lacrossepallolla kesti koko painolla (myös toinen jalka toisen päällä) rullata reiden sivutkin ilman irvistystä. Foam rolling käy todellakin sitä helpommaksi, mitä säännöllisemmin (1-2 kertaa viikkoon minun kohdalla max.) sitä tekee. Paikat aukeaa nykyisin puolessa ajassa, mitä aloittaessa.

4 kommenttia:

  1. Työnnä sukkiin valkosipulit ja lopeta se sairastelu! Heität helvettiin ne höpöhöpö jauheet ja nussit sen nuhan pois. (lepopäivän vauhtia vaan) kiitos ja anteeksi. Niin ja tossa sulle luettavaa http://startingstrength.com/articles/weightlifting_strength_rippetoe.pdf

    VastaaPoista
  2. Kiitos luettavasta. Tuota artikkelia onkin ruodittu jo edellisessä postissa. :) Kaikki luonnonmukaiset lääkkeet on tottakai käytössä. Sää voisit kehittää superfoodeille vaihtoehdoksi superfuck-menetelmän. Riittävän tarkka kuvaus tekniikasta, millä nuha säikäytetään. Lisäksi jos saa pyytää, niin kesto alle 5min. Ei videoita.

    VastaaPoista
  3. Alle viis! Kuule onnistuu alle kolmeen ja kevyesti:) No sehän menee samalla tavalla kuin mykkää opetetaan puhumaan. Oliko se sama artikkeli? No voi perhana. Huomena turissaan treenien jälkeen lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, mutta en taaskaan pääse perjantain iltailotteluille. :( On ollut koulun kanssa kiireitä ja nytkin on kissanristiäiset perjantaina illalla. Koetan lähitulevaisuudessa parantaa tapani, nii pääsee tarkastamaan kuulumiset! :)

      Poista