lauantai 5. toukokuuta 2012

BJJ

Pe 4.5.2012

Pitkän päivän (työ + opiskelu) pääsin polkemaan klo 20.00 klubille. Paikalla kovia jätkiä ja mimmejä, eli Aleksi2, Maria2, Tikki-Miikka, Jarno ja Yhenjalan-Matti. Alkuun riskbasedrölliä Aleksin kanssa, siitä innovoimaan ja drillaamaan tekniikkaa. Matin kanssa yhdistettiin ajatukset ja keksittiin legdragpassista kauluskuristus northsouthista. Ei keksitty vielä nimeä tälle tekniikalle. Ehkä sitten kun saadaan siitä sparrissa tested&prooved. Jarnon kanssa katottiin guardista trikkejä kaverin noustessa ylös eli omoplaattaa, kimuraa ja swiippejä. Loppuun venyttelyä nivusille, nilkalle, selälle ja takareinoille. Kotia lähdin 22.30, eli väsymyksestä huolimatta viihdyin!

5 kommenttia:

  1. Leg-drag-pass-with-collar-choke-from-the-northsouth ? Leggin'Dragin'Passin'-Choke ?
    Tai sit leggins-choke ?

    Perjantain sessiot on kyllä todella mukavia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LegDraggingPass with CollarChokeNastyness. LeggingsChoke kuulostaa myös miehekkäältä! :D

      Poista
    2. Kuulostaa ihan pääpuristukselta? Muttei kuitenkaan junttikuristukselta.

      Poista
  2. Koitinpa tuota kuristusta lauantaina yhdelle oman salin sälleistä. Sehän pyörähti vain turtleen, vaikka blokkasinkin lantion. Tuohon pitää keksiä joku niksi. Nostetaan pöydälle seuraavalla toheltajien seminaarilla.

    Koitin uudelleen seuraavassa erässä siten, että en blokannutkaan lantiota, vaan heitin vapaan käden kuristavan käden alta kaverin olkapäälle. Sitten vedin lavat yhteen ja kiristin kuristuksen. Omat kyynerpääni olivat siis matossa kiinni ja paino tavallaan kaverin naaman päällä. Toimi!

    Isompaa ukkoa vastaan tuo ei varmaankaan toimisi, vaan se kääntyisi turtleen. Tähänkin keksitään joku kountterimuuvi sitten toheltajien kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tekniikka on kehityskelpoinen. :)

      Poista