sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Sali

"I'm not training jiujitsu for competition, I'm training jiujitsu for life!" ...sanoi eräs Kron Gracie. Tämän asian muistutin myös itselleni tänään, kun arvoin kisatreeneihin lähtöä. Yöunet oli edelleen heikohkot ja pe painit tuntui vielä hieman kropassa, joten hapottavat 45min kovat sparrit tuntui tyhmältä ajatukselta tähän väliin. Siispä salille tekemään lyhyt voimapainotteinen treeni submax painoilla ja hyvillä palautuksilla.

Raaka rive 6x3x60kg
Leuat 3x3x20kg lp
Ksp 5, 4, 3
Kiertäjäkalvosimet x2

Rivessä ajattelin ottaa niin monta kolomosta, kun tulee hidastumatta ja terävästi suht lyhyillä palautuksilla. Ei hidastunut missään vaiheessa ja viimeset sarjat oli parhaimmat, kun tekniikka parani. Leuoissa joka sarjassa 1-2 varaa, palautukset pitkät. Ksp:t crossfit-kriteereillä varmaankin kapealla asennolla (= noin hartioden leveydeltä ja kyynerpäät painuu enemmänkin eteen eikä sivuille). Olkapäät ei vio ksp:ssa samalla tavalla, kuin  full  ROM pystärissä, mikä on erinomainen juttu. Kiertäjäkalvosimia kutittelin 2kg painoilla uudella ja pidemmällä liikeradalla. Ei ois enempää kestänytkään. Erinomainen treeni ja freesi olo salilta tullessa.

Loppukevennyksenä hyvä pätkä, kun bodari vetää Dianen. Tekniikan puhtauteen en ota kantaa, kun en omista parempaa näkemystä cf-kisakriteereistä. Pidän tätä silti erittäin kovana suorituksena! 

1 kommentti:

  1. Joo oli tuosta jo MWE:n kans puhetta. Hyvin veti piimimättä, vaikka toistot oli kaukana standardeista. Voin vaan kuvitella mikä shitstorm puolesta ja vastaan on "alan" foorumeillä käynnissä.:D

    Diane on benchmark-metconi mikä sopii hyvin bodarille. Tekis nyt samaan settiin vaikka Franin tai Murphyn.

    VastaaPoista