tiistai 15. toukokuuta 2012

Lentsu

Mobilityä tehty su ja ma 45min per päivä. Tänään ei taida paukut riittää ees noihin hommiin. Tauti on todennäköisesti ollut tilauksessa jo pidemmän aikaa,  joten sairastellaan nyt sitten huolella, kun siihen kerta aikaakin löytyy. Katotaan kuinka herkkänä ollaan viikon loppupuolella. Jos ei ennen lauantaita pysty ottamaan sykkeitä edes testiksi ylös, niin kisat saa jäädä väliin.

2 kommenttia:

  1. Tää on just tätä! Kisat tulossa ni varmasti kipeenä! Mutta joillakinhan roppa reagoi ko kisat tulossa ja alkaa menee kisa moodiin. Tulee pientä kurkkukipua ja lämmön tunnetta. Mutta lunssa on aina lunssa kyllähän sen erottaa ja kyllähän sie varmasti roppas jo tunnetki et mitä se on. Alkaa kuihtuun värivöitten raskaammat sarjat kasaan tätä menoa.

    VastaaPoista
  2. Koko kevään oon pystyny vältteleen flunssan vetämällä vitamiineja ja muutamia "superfoodeja" mahtiannoksia naamariin silloin kun se on yrittänyt päälle. Varsinkin kiireisinä aikoina oon vaan päättänyt, että nyt en sairastu, vaikka just viikonloppuisin on alkanut nenä vuotaa ja kurkku kipeytyä. Nyt tuli yhtäkkiä aikaa vain olla ja tehdä itselle tärkeitä asioita, niin flunssahan siitä seurasi.

    Tuo on mielenkiintoinen ilmiö, että osalla tulee "taistele tai pakene" -reaktio ja osalla tulee taudintynkää ennen kisoja. Vaikka minulla on aina kaikki kisat jännittänyt, niin tällä kertaa fiilis on ollut enemmänkin positiivisella tavalla odottava, kun kotikisat kyseessä ja kaverit on mukana tsemppaamassa. Siksi tämä flunssan ajoitus harmittaakin tavanomaista enemmän. Katsellaan, miten tilanne etenee...

    VastaaPoista