maanantai 7. toukokuuta 2012

Mobility+sali+semikovaBJJ

Su 6.5.2012

Mobility 45min

Kevyttä venyttelyä UFC:tä katsellen. Kahden päivän elämän siivous ja opintojen välitilinpäätös tuntuu jäsenissä.

Ma 7.5.2012

klo 12.45-13.20 Sali

Dynaamiset lämmöt 7min
Kyykky 3x5x70kg
Leuat 4x100kg (+15kg), 4x100kg, 5x100kg

Liikaa taukoa edellisestä treenistä (1,5vko), joten tunnustelevaa tekemistä. Kiireinen aikataulu, josta johtuen lyhyet palautukset ja kokonaisuudessaan 30min treeni. Paino on tullut alas ja niin ovat vähäiset voimatkin. Tästä huolimatta ihan ok suorituksia. Nyt kun paino on kohdallaan painin kannalta, niin voi ottaa hieman lisää kaloreita (hiilareina) koneeseen.

klo 19.30-21.30 BJJ

Alkuun puntarille ja nasahti just eikä melekein 88,3kg. Lämppäripainia ja drillejä vuorotellen. Guardin ohitusta halffista sprawlaamalla. Guardin avausta kädestä kiinni ja ylös. Kimuradetaileja guardista. Hyvä pointti Jukkikselta, että ei väkisellä revitä, vaan syötetään kättä pitkälle -> työnnetään ts. penkkipunnerretaan toisella kädellä siten, että oman forkun luu ottaa kaverin forkkuun -> painelukolla kaveri antaa kimuran -> kulmataan ja viimeistellään. ¨

Loppuun sparria 4 erää. Oulu Jujutsun vanhaa tuttua vastaan ensin kevyehkösti. Mukavaa oli painia erityylistä peliä pelaavaa vastaan. Sitten Teemun kanssa tasasta mursuamista halffista, loppuun Teemulle 50/50 sweep. Sitte otin alle 70kg judomiehen(?) kanssa matsia. Sain kivan alasviennin leirin tekniikalla eli käsiheittohämäyksestä vaihto shoottiin ja jalka blokkas välistä kaverin jalan, mutta guardista en päässyt ohi. Erinomaista peliä kaverilta alta! Viimenen erä klubin salaisen maantiejyrän eli Tommin kanssa. Pystystä kattelua, jonka jälkeen kokeilin vetää guardiin ja lähteä alta pelaamaan. Otteet oli tänään pehmeät, joten Tommi otti kaksi ohitusta. Tästä huolimatta olin tyytyväinen, että pystyin palauttamaan guardin. Shoulderguardissa oli tekniikkavirheitä, joten hyökkäykset ei toimineet alta. Tommilla on vahva posture!

Kaiken kaikkiaan oli jälleen kerran erittäin mukavaa painia! Tänään laitettiin kehiin vaihtelevasti 70-90% tehoja, jotta huomenna voi jatkaa. Tämä ratkaisu oli hyvä ja pakotti tekniseen tekemiseen ja rentouteen. Onnistuin tässä mielestäni hyvin. Loppuviikosta kokeillaan ottaa 100% koneesta irti ja katotaan, mihin asti räjähtävyys riittää. Olo tuntuu tällä hetkellä kevyeltä ja tekeminen rennolta. Parin viikon päästä ollaan erinomaisessa iskussa, josta treenaaminen jatkuu muodossa jos toisessa läpi kesän. Ooooosss!

4 kommenttia:

  1. Hyvältä pläniltä vaikuttaa, otat tosiaan vielä tällä viikolla kovaa ja savuja kunnolla irti. Keskityt nyt niihin omiin vahvuuksiin millä tuut kisoissa pelaamaan ja ala kääntämään se mindsetti jo kisamoodiin, eli jokaikisestä alasviennistä ja positiosta pitää tapella verisesti. Jos kaasu loppuu nii se loppuu, mutta periksi ei anneta.:)

    VastaaPoista
  2. Hyvin mursusit! Ja tohon vielä 30 rossaa boonuksia lisää ni avot.. alko räjähtään! Itellä ollu kyllä räjähdykset aika vähissä. Ennemminki ollu menttaalista räjähtelyä itselle :). Hitto nyt on toi selkä niin kipee lavan vierestä et pään kääntäminen ja jopa syvään hengittäminenkin on kivuliasta :D.. tragikoomista :DD!!

    VastaaPoista
  3. Poke-T uuh!
    Jätkällä on ollu kyllä vaivoja haitoksi asti.:(

    VastaaPoista
  4. PokeT:llä potkii nyt oikeen tosissaan vastaan. Pienten vaivojen kanssa pärjää, mutta isompien ilmaantuessa homma karkaa itelläki monesti korvien väliin. Huoltoa keholle ja mielelle ja takaisin matolle positiivisella asenteella, vaikka sen saavuttamiseksi pitäisi pientä itsesuggestiota harrastaa.

    VastaaPoista