perjantai 11. toukokuuta 2012

PSH:n perjantain "kevyt&tekninen" kattaus

klo 13.00

Foam rolling 20min (selkäosasto)
Kiertäjäkalvosinten ja niskan mobility 10min

klo 17.00

Foam rolling 20min (koivet)
Nilkan mobility 5min

Kokeilin rullata koivet auki just ennen treenejä. Treeneissä en erityisemmin huomannut vaikutusta, mutta ainakaan mitään negatiivista ei seurannut, joten jatketaan kokeiluja. :)

klo 18.00-19.30 SW

Piitkästä aikaa viikon lempparivuorolle klubbenille. PSH:n takuupainit aloitettin temppukerholla, johon kuului myös shuuttia ja palomiehenpyörää. Hyviä temppuja, joita olis mielellään tehnyt vielä lisää! :) Sitten taistelutilanteita yhdestä jalasta polviltaan ja pystyssä. Kiihdyteltiin pikkuhiljaa konetta. Yhdessä jalassa muutamia onnistumisia sekä alasviennissä että pakenemisessa. Näätällä oli maton kiukkusin ruoska tuo singleleg. Sitten normimattosparria muutama erä kovaa. Eka erä tunnustelevaa positiopainia, mutta myös onnistumisia. Sitten Näätimö tarjoili taas oppitunnin lukkopainin nyansseista = pääpuristus, -puskeminen ja olkamakia. Hajoilin alla, kun tekninen peli ei toiminutkaan niinkuin puvulla. :D Hyvä erä oman oppimisen kannalta, kun sai taistella positioista vaffan painijan kanssa. 

Sitten siirryttiin pystyyn. Muutama onnistuminen ja muutama gaardiinveto = luovuttaminen. Lupaan, etten enää koskaan vedä guardiin, vaikka tulis olympiajudoka vastaan! Tuntuu ikäänkuin henkiseltä tappiolta, kun ei muka riitä ruuti viedä kaveria mattoon, vaan antaa puoli-ilmasen top-position guardiin vedolla. Koetin pystyssä pelata päällä ja tulla iholle, mutta rutiini puuttui ja homma jäi puolivillaiseksi. Yrityksiä tuli silti joka erässä useampia, mutta viimeistely ontui ja jäin useimmiten kasan alimmaiseksi. Loppuun muutama erä kevyttä rollia, jossa hyviä tipsejä konkareilta. Tänään en saanut itsestäni aivan sitä parasta irti, mutta hakattu olo tuli kaikesta huolimatta hankittua! Viihdyin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti