tiistai 8. toukokuuta 2012

kovahkoBJJ (+syödyt eväät)

klo 18.00-19.30

Jammun painit ja sehän tarkoitti, että akrobatia yms. kehonhallintadrillejä luvassa! Alkuun päälläseisonnasta siltaus ja kierto pää paikallaan takaisin aloitusasentoon. Sitten sama kaverin kanssa butterflyguardin ohituksena ja variaationa perinteisempi päälläseisonnasta sivuhallintaan. Mainiota! Sitte rillattiin butterflyguardista perusswiippiä ja detaileja. Saatiin Aleksin kanssa paljon rakentavaa palautetta tekemisestä. Itellä tuli oivallus siitä, kuinka butterflysweepissä ei koskaan selkää laiteta maahan, vaan otteet kiinni -> perse pois keskilinjalta ja kaadutaan kyljelleen (= periaatteessa suoraan taaksepäin, jonne kaveri saattaa painoa laittaakin). Jo rillailun lomassa huomasin, että tänään ei oo ruutia ja kroppa ei meinannu lämmetä millään.

Sparria 40min. Ajattelin laittaa tehoja taas sen 70-80% ja korostaa tekniikkaa. Alkuun Aleksin kanssa risk-based-jiujitsua. Sitten Jenin kanssa tekninen taistelu, josta yksi hyvä kimura legsonbackistä. Seuraavat kaksi erää joutu nostaan tehot pelottavan lähelle maksimeja, kun mursuttiin Jussin ja Kimmon kanssa. Käkättimeen tuli, kun kaverit otti ohitukset hyvällä paineella ja siinä vaiheessa 80% ei vaan yksinkertaisesti meikäläisen tekniikalla riitä. Kädet tässä vaiheessa totaalisen paalissa, vaikka muuten olo oli ihan ok. Viimenen erä omanpainosen valkovöisen kanssa ja tekniikka ja pää toimi väsyneenäkin varsin hyvin, mikä oli positiivista. 

Kokonaisuutena väsynyttä tekemistä ja ilo puuttui hommasta. Huomenna lepiä, torstaina otetaan karstat koneesta, perjantaina ja lauantaina huolletaan ja hierotaan tekniikkaa, sunnuntaina otetaan viimenen totaalisen all-out setti omilla vahvuusalueilla. Ensi viikolla tulee kevyt viikko tarpeeseen, joten herkistelyä teknisen painin merkeissä ja saatanpa käydä pitkästä aikaa fiilistelemässä uintihommia yms. muuta mukavaa palauttavaa. Kyllä urheilu on sitten mukavaa!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Pitänee harkita sitäkin vaihtoehtoa, jos ottais torstaina vaan tekniikkaa ja perjantaina kunnon mursuamiset. Nyt pitää saada pukutekniikat kohalleen, mutta perjantain nogi-setissä pääsis ottaan pystystä ja sais taatusti koneen leikkaamaan kiinni. :)

      Poista
    2. ota puku mukaan niin otan oman takin mukaan. Saa sitä lainata kaverit jokka ottaa sinun kanssa pystyä.

      Poista
    3. Ooo, kiitos vain. Minäpä otan siis huomenna kevyesti ja ladataan kortit pöytään perjantaina!

      Poista