tiistai 20. maaliskuuta 2012

Huolto + BJJ

Maanantai

Uponor-rolling 45min
Mobility 30min (Mwods pohkeet, piriformikset)

Tiistai

Yhteensä 2h 30min tehokasta peliaikaa. Vieraileva pörple belt veti reenit. Alkuun jujidrilliä guardista ja mountista. Sitten sykkeitä ylös pikkudrillillä. Tekniikkana detaileja jujiin mountista (Japanin mountti/S-guard?). Hyviä tipsejä tipahteli ja ajatuksen kanssa laadukkaita toistoja. En voi toisaalta tajuta, miksi osa porukasta istuu ja kaivaa berberiä, kun on mahis tehä toistoja. Mitä ne tulee tuonne tekeen, jos ei oppimaan? Loppupaineissa ensin positiosparria mountista ja sitten pari normierää. Perustekemistä, ei riemunkiljahduksia. Shoulder guardi toimii edelleen alta ja sieltä ne käkilukotkin parhaiten napsuu. Treenien jälkeen intouduttiin Aleksin kanssa ottaan "risk-based-jiu-jitsu" rollia, eskeippejä ja selänottoja tunnin verran. Opettavaista hommaa, kun saa rauhassa miettiä mitä tekee ja miksi. 

Loppuun itelle vielä muistutus: Nyt on menty jo pitempi aika sparreissa omilla vahvuusalueilla eli enimmäkseen painepelillä päältä ja openguardin armdrageilla ja jalkoihin menoilla alta. Seuraavissa treeneissä palataan kehittävämmille alueille, eli heikkouksien pariin. Halffia alta, sivuhallinnassa alla, kilpparissa, closed guardissa. Perusteet noissa positioissa kuntoon, niin ollaan taas menty askel eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Strongi meiningi ollut pojilla. Se on oikein! Suosittelen muuten rollailemaan rohkeasti siitä shoulder guardista. Saa aivan törkeän hyviä paikkoja.

    VastaaPoista