torstai 22. maaliskuuta 2012

BJJ

Vieraileva pörple belt jatkoi tänäänkin. Alkuun pyörittelyt ja lämmittelyrollia kädet nyrkissä sekä silmät kiinni. Sitten guardin aukaisua. 

1. Toinen käsi pallealle (lapelit kiinni), toinen käsi hihasta ja kaverin vatsaa vasten. Noustaan hyvällä posturella ylös, vedetään käsi suoraksi ja irrotetaan lapelit. Jalat hieman hartianleveyttä leveämmällä, lantio korostetusti eteen. Vapaalla kädellä painetaan polvi alas. Kun kaveri putoaa, mennään perässä alas kyykkyyn siten, että sääret painaa kaverin nivusia erilleen ja omat forkut on välissä. Otteina molemmilta puolen lapelit. 

2. Toisena tekniikkana kaveri nousee em. tekniikalla mukana ylös. Jalat yhteen, toinen käsi hihalla, toinen lantiolle tai vaihtoehtoisesti molemmat lantiolle. Toinen jalka siirretään taakse ja kaveri hytkytetään pois siten, että polvi jää väliin. Mennään mukana alas ja jälleen kerran forkut kaverin nivusille.

Positiosparrina guardin aukaisua. Ok hommia päältä. Alta avuton. Loppuun kaksi erää normisparria. Nappasin pörplebelttejä hihasta ja sain koulutusta. Kala kuivalla maalla olo molemmissa. Kaveri kun pääsee sivuhallintaan, niin usko loppuu ja henkinen selkä katkeaa. Tästä huolimatta hyvät treenit! Loppuun noin 150 kpl erilaisia shrimppejä, teknisiä ylösnousuja ja deephalffiin hakuja. Toivossa eletään, että nämäkin toistot tuovat sen hivenen verran lisää varmuutta puolustuksiin. Ensimmäisten joukossa treeneissä ja viimeisten joukossa treeneistä pois. Tähän filosofiaan täytyy uskoa!

1 kommentti:

  1. Drill to win. Niin se vaan on. Toistoja toistoja toistoja toistoja... Lets go guys!

    VastaaPoista