perjantai 9. maaliskuuta 2012

Mobility + SW

Torstai 8.3.

Ortostaattinen syke 61 -> 95 -> 75 = 14

Mitvit? Eilen illalla alko niskajumista aivan järkyttävä päänsärky ja yöunetkin oli heikohkot. Siitä huolimatta ortostaattisen testin lukema 14 on minulle keskimääräistä matalampi. Pitänee mittailla säännöllisemmin, niin oppis uudemman kerran tämän mittauksen logiikan meikäläisen kropalla.

Kävely 25min
MWODs (Pohkeet, piriformikset, lonkankoukistajat) 30min

Perjantai 9.3. klo 18.00-19.30 SW

Mistä tietää että ollaan perjantain uikkarivuorolla? Siitä, että 40min treenin jälkeen kuuluu ensimmäisen kerran "Aaaaaaargggghh!!" "Hei, täällä kuulu kylkiluusta raps..." Joku huono karma perjantain vuoroilla on, mutta kovvaa painitaan, nii rapatessa roiskuu. :)

Alkuun juoksut, kuperkeikat ja pariharjoitteita. Ekaa kertaa ikinä joku osasi neuvoa minulle palomiehenpyörän(?) jossa on aina ollut ongelmia. Kokeilin sitä jopa sparrissa, mutta vielä ei natsannu. Seuraavaksi taistelutilanteita kaveri kilpparissa ja toinen päällä. Sitten kaveri selässä, jonka jälkeen pystystä single leg kiinni ja taistelua. Tässä vaiheessa tuntui jo, että meikän eväät on syöty, niin kaasuissa olin! Joka kerta oli raskaampi nousta maasta.

MUTTA SITTEN aloteltiin 30min sparrit 4min erillä ja 1min palautuksilla. Jostain käsittämättömästä syystä kaasua alkoi tulla aivan eri tavalla. Vein useamman jampan mattoon single legillä/double legillä/armdrag->double legillä, paitsi näätäeläimen, jonka kohdalla tuli henkinen seinä vastaan. Shootit lähti meikäläiseksi tosi räjähtävästi, vaikka hetki sitten tuntui taistelutilanteissa tosi tervaiselta. Itestä tuntui, että syynä oli parempi ymmärrys double legin tekniikasta ja ns. light feet ja hain myös otteita aktiivisesti. Tällä kertaa rohkeus riitti shootata ja lähes jokainen yritys päättyi mattoon. On toki myönnettävä, että joka toinen shootti päättyi giljotiiniin, mutta se ei haitannut, kun olin niin iloinen shoottirohkeudesta, jota ei ole aiemmin ollut! Mattopaini oli tosin minulta surkeaa esitystä. Ei aktiivisuutta, vaan ottavana osapuolena ja puolustuskannalla. Pehmeys lähtee painimalla kovien sällien kanssa ja tuntuu siltä, että tänään sitä pehmeyttä sekä myös egoa tiputeltiin hartioilta roimasti. Taputtelin ainakin 15 kertaa illan aikana, mutta tärkeintä on, että otin myös oppia mukaan! :)

Loistotreenit, joiden jälkeen normaalit sosialisoinnit ja kämpille. Kotona huoltava osasto oli valmistanut jauhelihapitsan ja kotiuttanut kaupasta ben&jerrysin chocolatechunkymonkeybrowniefudge tai jotain. Ei voi kyllin kiittää vaimoketta, että pitää arkipäivän taistelijasta huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti