lauantai 31. maaliskuuta 2012

Sali + ElämäntapaBJJ

Pe 30.3. klo 16.45-18.00 Sali

Erittäin muodikkaat DYNAAMISET lämmöt 15min (kyykkyjä, mountain climbereita, koirankusemisliikettä, pyörittelyjä yms. yms.)
Penkki 7x90kg (pr), 8x80kg, 9x70kg
Kyykky 7x90kg (pr), 8x80kg, 9x70kg
Kiertäjäkalvosimet x2

Jälleen kerran paukkui sarjaennätykset. Kahden toiston parannukset molemmissa liikkeissä. Formi muuten hyvä, mutta viimenen toisto penassa laitto selkälihat lujille, eli perse taisi nousta penkistä. Kovat sarjat ja äänen kanssa otettiin, kuinkas muuten. Psyykkauksella oli jälleen kerran iso osa, jotta viimeiset toistot nousi ilman varmistajaa. Oli hyvä valinta ottaa keskiviikon treeni ilman jalkoja, niin olo oli tänään kokonaisvaltaisesti freesi. Yksi kova mavetreeni ja yksi kova kyykkytreeni viikkoon antaa jaloille vielä mukavasti palautumisaikaa, joten tällä jatketaan. Kolme kovaa moninivelliikettä olisi jaloille tällä hetkellä liikaa. Virheistä on opittu, homma on järkevöitynyt ja sitä myötä nosteessa!

19.30-22.30 BJJ vapaavuoron rollit

Normaali pe ilta klubbenilla. PSH:n kanssa ensin päivän polttavien puheenaiheiden kertaaminen IN REAL LIFE ! Sitten lämmittelyrollia, jonka jälkeen guardin avausta ja ohitusdrilliä demianin ja rafin tekniikoilla. Tämän jälkeen triangelin yksityiskohtien hiomista ja drillaamista yhdistettynä lopulta armbar-triangle-omoplata drilliin. Loppuun vielä kevyttä varjonyrkkeilyä ja dansaamista letkeän musiikin tahtiin. Kevyttä tekemistä ja tehokasta peliaikaa ehkä noin 1,5h koko ajasta. Ei malttanut lähteä pois, eikä muutkaan sällit olleet kiireellä liikenteessä. Pohdittiin, että joku pe ilta voitas laittaa klubbenin sauna päälle ja ottaa palauttavat keskiketterät, treeniä unohtamatta.

3 kommenttia:

  1. Joo tuommonen Perjantain saunavuoro vois olla kova! Mugeloille sopivaa musaa ja touhua nii menisivät siinä sivussa.

    VastaaPoista
  2. Hyvät setit oli kyllä! Perusjuttuja ja ajatusta hyvin mukana. Kannatan perjantain tollasta paini+saunasessioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matti vanaha myyrä! Tässä asiassa edetään sanoista teoiksi, kunhan teillä on kisat ensin käytynä. :)

      Poista